Yabancı Kilopat Katılım 26 Mart 2015 Mesajlar 600 Makaleler 2 10 Temmuz 2015 #11 Sesler Dying Light gibi ? Güzel olmuş.
murat küçük vine Hectopat Katılım 5 Haziran 2015 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2015 #12 çekimler gayet iyi konu daha orjinal olabilirdi. Ya d a zombi filmine farklı bakabilirdi lakin ilklerin günahı olmaz derler devamlarımı bekliyoruz.
çekimler gayet iyi konu daha orjinal olabilirdi. Ya d a zombi filmine farklı bakabilirdi lakin ilklerin günahı olmaz derler devamlarımı bekliyoruz.
_Zafer Alparslan_ Hectopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 554 Makaleler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Temmuz 2015 #13 Çok beğendim. Ama devamı gelecekmiş gibi hissettim ben de. Ayrıca kullandığınız müziğin adı nedir ? Kan efektleri çok güzel olmuş.
Çok beğendim. Ama devamı gelecekmiş gibi hissettim ben de. Ayrıca kullandığınız müziğin adı nedir ? Kan efektleri çok güzel olmuş.
arda3aykan Hectopat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2015 #14 _Zafer Alparslan_ dedi: Çok beğendim. Ama devamı gelecekmiş gibi hissettim ben de. Ayrıca kullandığınız müziğin adı nedir ? Kan efektleri çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. İlk çalan müzik "Blueberry Hill", ikinci çalan ise "Seven Nation Army".
_Zafer Alparslan_ dedi: Çok beğendim. Ama devamı gelecekmiş gibi hissettim ben de. Ayrıca kullandığınız müziğin adı nedir ? Kan efektleri çok güzel olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum. İlk çalan müzik "Blueberry Hill", ikinci çalan ise "Seven Nation Army".
klink Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 1.745 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2015 #15 Filtre uygulanırsa daha hoş olabilir.
arda3aykan Hectopat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2015 #16 Hocam filtre uygulanmış hali bu bizim hoşumuza gitti ama yorumun için çok teşekkürler bir dahakine daha dikkat edeceğiz.
Hocam filtre uygulanmış hali bu bizim hoşumuza gitti ama yorumun için çok teşekkürler bir dahakine daha dikkat edeceğiz.
Emre uysal Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 17 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Radyo-tv 7 Şubat 2017 #17 Güzel çalışma olmuş gayet başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sadece Kadrajlara biraz daha dikkat.gerilim ve aksiyon tarzı filmler için bira daha bol plan ve detay tebrik ediyorum
Güzel çalışma olmuş gayet başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sadece Kadrajlara biraz daha dikkat.gerilim ve aksiyon tarzı filmler için bira daha bol plan ve detay tebrik ediyorum