Yüz asimetrikliği nasıl düzeltilir?

Nickha

Megapat
Daha fazla  
Yüzümde sürekli sol taraftan çiğnemediğimden dolayı (galiba) bir asimetriklik var. Sol tarafımın elmacık kemiği falan iyi dururken sağ tarafım çökmüş bir şekilde. Eğer sağ taraftan çiğnemeye başlarsam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tarafa yattığınız da önemli. 2 Taraflıda yatmanız gerekir ve dediğiniz gibi 2 taraflı çiğnemeniz gerekir

Hangi tarafa yattığınız da önemli. 2 Taraflıda yatmanız gerekir ve dediğiniz gibi 2 taraflı çiğnemeniz gerekir
hangi tarafa yattığımi pek bilmiyorum değişiyor yüzümün sağ tarafı çökük bir şekilde sol tarafa yatmaya başlarsam oda çöker.

hangi tarafa yattığımi pek bilmiyorum değişiyor yüzümün sağ tarafı çökük bir şekilde sol tarafa yatmaya başlarsam oda çöker.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum fakat, Kemikler ve vucud her zaman kendini geliştiriyor hocam. Tam olarak durumunuzu da bilmiyorum fakat kimsenin yüzü simetrik değil tam olarak zaten.

Benim bildiklerim dediğim gibi uykuda önemli bu konuda. Sırt üstümü, yüz üstümü yatıyorsunuz oda önemli. En çok sağa mı sola mı önemli etkenler bunlar. Önerim bütün taraflara yatmanız.
Sırt üstü yatmaya başlasam iyi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…