avadisahate Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 Ben YouTube'da içerik üretmek istiyorum ama yüzümü göstermeden nasıl bir içerik yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Ben YouTube'da içerik üretmek istiyorum ama yüzümü göstermeden nasıl bir içerik yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.855 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #2 avadisahate dedi: Ben YouTube'da içerik üretmek istiyorum ama yüzümü göstermeden nasıl bir içerik yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hile açıp yayıncıları trolle.
avadisahate dedi: Ben YouTube'da içerik üretmek istiyorum ama yüzümü göstermeden nasıl bir içerik yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Hile açıp yayıncıları trolle.
avadisahate Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 eness24 dedi: Hile açıp yayıncıları trolle. Genişletmek için tıkla... Onu yapan var ve hileyi nereden buliyim farklı bir şeyler istiyorum
eness24 dedi: Hile açıp yayıncıları trolle. Genişletmek için tıkla... Onu yapan var ve hileyi nereden buliyim farklı bir şeyler istiyorum
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #4 avadisahate dedi: Ben YouTube'da içerik üretmek istiyorum ama yüzümü göstermeden nasıl bir içerik yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun oynayıp oyunları değerlendir.
avadisahate dedi: Ben YouTube'da içerik üretmek istiyorum ama yüzümü göstermeden nasıl bir içerik yapabilirim, yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyun oynayıp oyunları değerlendir.
BoomerGokhan Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 248 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #5 Ürün kutu açılımı yapılabilir. Teknik bilgi varsa sorunlar çözülebilir. Komik oyunlar oynanabilir. Arkadaşlar ile troll yapılabilir.
Ürün kutu açılımı yapılabilir. Teknik bilgi varsa sorunlar çözülebilir. Komik oyunlar oynanabilir. Arkadaşlar ile troll yapılabilir.
avadisahate Femtopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #6 Ruzg dedi: Oyun oynayıp oyunları değerlendir. Genişletmek için tıkla... Bunu da yapan var ama fikriniz için teşekkürler BoomerGokhan dedi: Ürün kutu açılımı yapılabilir. Teknik bilgi varsa sorunlar çözülebilir. Komik oyunlar oynanabilir. Arkadaşlar ile troll yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım yok
Ruzg dedi: Oyun oynayıp oyunları değerlendir. Genişletmek için tıkla... Bunu da yapan var ama fikriniz için teşekkürler BoomerGokhan dedi: Ürün kutu açılımı yapılabilir. Teknik bilgi varsa sorunlar çözülebilir. Komik oyunlar oynanabilir. Arkadaşlar ile troll yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarım yok
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #7 avadisahate dedi: Bunu da yapan var ama fikriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yapan tabii ki var ama her yigidin yogurt yiyişi farklıdır eleştirel, mizahi gibi şeyler sizi diğerlerinden ayırır.
avadisahate dedi: Bunu da yapan var ama fikriniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yapan tabii ki var ama her yigidin yogurt yiyişi farklıdır eleştirel, mizahi gibi şeyler sizi diğerlerinden ayırır.
U Ufukhai Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #8 virtual web cam programları ile yayın yapabilirsin. (Animaze , Facerig vb)
Ruzg Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 278 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #9 Ufukhai dedi: Virtual webcam programları ile yayın yapabilirsin. (Animaze, facerig vb) Genişletmek için tıkla... Kadın değilseniz pek ilgi çekmiyor onlar
Ufukhai dedi: Virtual webcam programları ile yayın yapabilirsin. (Animaze, facerig vb) Genişletmek için tıkla... Kadın değilseniz pek ilgi çekmiyor onlar
6 674743 Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Çözümler 3 8 Şubat 2024 #10 Yeni çıkan veya çıkacak telefon ya da pc oyunlarını arkaya oynanış videoları koyarak yorumlayabilirsin. ya da sosyal medyada popüler olan güncel konuları yine arkaya rastgele oyun videoları koyarak yorumlayabilirsin. yalnız güzel bir mikrafonun ve akıcı bir dilin olması lazım. İnsanların izleyesi gelmez.
Yeni çıkan veya çıkacak telefon ya da pc oyunlarını arkaya oynanış videoları koyarak yorumlayabilirsin. ya da sosyal medyada popüler olan güncel konuları yine arkaya rastgele oyun videoları koyarak yorumlayabilirsin. yalnız güzel bir mikrafonun ve akıcı bir dilin olması lazım. İnsanların izleyesi gelmez.