xYper7 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 436 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #11 Illuıqsxs dedi: Erkeğim. Teşekkür ederim tavsiyelerin için birkaç ay sonra tekrardan vücut yağ oranımı hesaplayacağım. Buraya yazarım gelişmeleri. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum.Rica ederim.Faydam dokunduysa ne mutlu.
Illuıqsxs dedi: Erkeğim. Teşekkür ederim tavsiyelerin için birkaç ay sonra tekrardan vücut yağ oranımı hesaplayacağım. Buraya yazarım gelişmeleri. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum.Rica ederim.Faydam dokunduysa ne mutlu.
Illuıqsxs Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #12 Efsane2512 dedi: Dostum zayiflarsan hatlarin gözükür ama sağlıksız gözükürsün. Yüzünü görmeden yorum yapamam ama en yakışıklı halin ortalama kiloya ulaştığın halindir. Bizzat araştıran biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Orta kilo değil de yağ oranı önemli ve kas oranın önemli ben orta kiloyum kas oranım az olduğu için skinny fat gözüküyorum.
Efsane2512 dedi: Dostum zayiflarsan hatlarin gözükür ama sağlıksız gözükürsün. Yüzünü görmeden yorum yapamam ama en yakışıklı halin ortalama kiloya ulaştığın halindir. Bizzat araştıran biri olarak söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Orta kilo değil de yağ oranı önemli ve kas oranın önemli ben orta kiloyum kas oranım az olduğu için skinny fat gözüküyorum.