E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 5 Kasım 2021 #1 Herkese selam arkadaşlar birazdan kuaföre gideceğim yüz şeklim kalp saçımın uzunluğu orta saçım dalgalı önerebileceğiniz saç stili var mı? Saçımı hangi tarzda kestirmeliyim? Resimli cevaplarsanız daha detaylı olur.
Herkese selam arkadaşlar birazdan kuaföre gideceğim yüz şeklim kalp saçımın uzunluğu orta saçım dalgalı önerebileceğiniz saç stili var mı? Saçımı hangi tarzda kestirmeliyim? Resimli cevaplarsanız daha detaylı olur.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 5 Kasım 2021 #2 Yüzünü nasıl hayal edelim, sen kendi fotonu bize at ona göre önerme yapalım.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 5 Kasım 2021 #3 pesiNsane dedi: Yüzünü nasıl hayal edelim, sen kendi fotonu bize at ona göre önerme yapalım. Genişletmek için tıkla... Yüz şeklim bu şekilde.
pesiNsane dedi: Yüzünü nasıl hayal edelim, sen kendi fotonu bize at ona göre önerme yapalım. Genişletmek için tıkla... Yüz şeklim bu şekilde.
4 480853 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 5 Kasım 2021 #4 Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğrafını attığın kişi kim bilmiyorum ama aynı saç modelinin sana yakışacağını düşünüyorum.
Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğrafını attığın kişi kim bilmiyorum ama aynı saç modelinin sana yakışacağını düşünüyorum.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 5 Kasım 2021 #5 Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf güzel. Öneeririm.
Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf güzel. Öneeririm.
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 5 Kasım 2021 #6 480853 dedi: Bu fotoğrafını attığın kişi kim bilmiyorum ama aynı saç modelinin sana yakışacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam saçım bu şekilde ancak ben saçımın yanlarını kestireyim üsttende kırıkları aldırayım diyorum saçım biraz biçimsiz.
480853 dedi: Bu fotoğrafını attığın kişi kim bilmiyorum ama aynı saç modelinin sana yakışacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam saçım bu şekilde ancak ben saçımın yanlarını kestireyim üsttende kırıkları aldırayım diyorum saçım biraz biçimsiz.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 5 Kasım 2021 #7 Erenla dedi: Hocam saçım bu şekilde ancak ben saçımın yanlarını kestireyim üsttende kırıkları aldırayım diyorum saçım biraz biçimsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam tek önerim gidip 3e vurdurmanız. Sonrasında gürleşir saç yeniden çıktığı için daha rahat bir model alır
Erenla dedi: Hocam saçım bu şekilde ancak ben saçımın yanlarını kestireyim üsttende kırıkları aldırayım diyorum saçım biraz biçimsiz. Genişletmek için tıkla... Hocam tek önerim gidip 3e vurdurmanız. Sonrasında gürleşir saç yeniden çıktığı için daha rahat bir model alır
E Erenla Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 906 Makaleler 9 Çözümler 5 5 Kasım 2021 #8 metin2oynuyorum dedi: Hocam tek önerim gidip 3E vurdurmanız. Sonrasında gürleşir saç yeniden çıktığı için daha rahat bir model alır. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ancak bana yakışmıyor o saç modeli ama olmadı 5 model saç modeli yapacağım.
metin2oynuyorum dedi: Hocam tek önerim gidip 3E vurdurmanız. Sonrasında gürleşir saç yeniden çıktığı için daha rahat bir model alır. Genişletmek için tıkla... Hocam haklısınız ancak bana yakışmıyor o saç modeli ama olmadı 5 model saç modeli yapacağım.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 5 Kasım 2021 #9 Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam sizi.
Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam sizi.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.260 Makaleler 3 Çözümler 195 5 Kasım 2021 #10 Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Nick Jonas mısınız?
Erenla dedi: Eki Görüntüle 1206672 Yüz şeklim bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Nick Jonas mısınız?