Yüz temizleme jeli önerisi

numune23

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Meslek
Cildim yağlı biraz fazla siyah nokta ve az çok sivilcem var, büyük bir sivilce sorunum yok. Birkaç tane yüz temizleme jeli buldum, sizin öneriniz ne olur?

Benim de cildim yağlı ve linklerde ki birkaç ürünü ben de kullandım. En etkilisi la roche. Ama sana bir önerim var. Bu ürünleri kullanarak cildinin yağından vs kurtulamıyorsun. Yediklerine, içtiklerine, spor ve düzenli uyku ile çözülüyor cilt yağlanması. Bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum bunları. Jel ile veya temizleme ürünü, krem pek işe yaramıyor bu dediklerimi yapmazsan.

Benim de cildim yağlı ve linklerde ki birkaç ürünü ben de kullandım. En etkilisi la roche. Ama sana bir önerim var. Bu ürünleri kullanarak cildinin yağından vs kurtulamıyorsun. Yediklerine, içtiklerine, spor ve düzenli uyku ile çözülüyor cilt yağlanması. Bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum bunları. Jel ile veya temizleme ürünü, krem pek işe yaramıyor bu dediklerimi yapmazsan.
Böyle yazacaktım ama insanların pek umrunda olmuyor. Sivilcenin çözümü düzenli beslenme ve antrenman.

Haklısınız beslenme tarafında sorunum yok 1-2 haftada sivilcelerim azaldı. Uyku problemi çekiyorum onun da zamanla düzene sokacağım. Siyah noktaların çözümünü bu ürünlerde olduğunu düşünüyorum.

La Roche'nin N11'de yarı fiyatına buldum ürün orijinal midir sizce?

La Roche yüz temizleme jeli kullanıyorsan, yanında nemlendirici krem de kullanmalısın. Yoksa sen oradan yağı temizleyince, vücut orası kuru kalmasın diye daha çok yağ üretmeye çalışacak. Nemlendirici ile kullanmanın önemi burada başlıyor.

La roche yüz temizleme jeli kullanıyorsan, yanında nemlendirici krem de kullanmalısın. Yoksa sen oradan yağı temizleyince, vücut orası kuru kalmasın diye daha çok yağ üretmeye çalışacak. Nemlendirici ile kullanmanın önemi burada başlıyor.

Nemlendirici önerebilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00