Yüz ve sakal ne zaman oturur?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Şu an 16 yaşındayım 1.5 ay önce 16 yaşıma girdim sakallar hafif düzeyde var siyahlık belli oluyor ama daha çıkmadı. Bıyık ta aynı şekil tüy şeklinde az belli oluyor bu yüz ve sakallar hangi yaşta oturur? 17-18 yaş aralığında tamamlanır mı? Boyum 173-175 civarı falan komşunun çocuklarını gördüm bayağı değişmişler 18 yaşına kadar değişim olur mu? Aynaya bakıp hayal ediyorum arada kiloluyum da etki eder mi?

Dostum daha çok gençsin ben 22 yaşıma bastım anca oturdu diyebilirim fiziksel konularda hiçbir şeye acele etme. Boyun 1.80'i geçecek bu arada ben 10. sınıftayken senin gibiydim boy olarak şu an 1.86'yım. Merak etme bu yüzden.

Hocam aşırı fazla takıyorum bu arada ailem uzun değil fazla annem 1.53 babam 171 ben onlara göre iyiyim ama sınıftakiler 180 o yüzden takıyorum sakal falan da yavaştan çıkıyor jilet vurucam bu takıntı yüzünden artık kafam uyuşuyor her gun ama inşallah sizin gibi olurum teşekkür ederim.

Yok 1.80 olursun yeni jenerasyon daha uzun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…