Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.330 Çözümler 2 20 Eylül 2024 #11 Arda1406 dedi: Hocam yag oranimi nasıl ogrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Onları ölçen tartılar var aslında ama yüz yağın belki farklı mı olur bilemedim şimdi.Pek doğru ölçmüyormuş galiba, bi diyetisyene falan sormak lazım.
Arda1406 dedi: Hocam yag oranimi nasıl ogrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Onları ölçen tartılar var aslında ama yüz yağın belki farklı mı olur bilemedim şimdi.Pek doğru ölçmüyormuş galiba, bi diyetisyene falan sormak lazım.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 15.224 Makaleler 1 Çözümler 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #12 Bir de halen ergenlik sürecindeysen gayet normal bazı yağlanma terleme vb. şeylerin aşırı olması.
D droitaubut Hectopat Katılım 20 Mart 2022 Mesajlar 347 20 Eylül 2024 #13 Yusuf dikecin silahı dedi: Onları ölçen tartılar var aslında ama yüz yağın belki farklı mı olur bilemedim şimdi. Genişletmek için tıkla... Vücut ilk olarak ödemi ve yağı yüzden atar. Genel olarak yağ oranı yüksekse zaten yüzde de epey yağ ve ödem vardır. Genel olarak yağ oranı düşürmesi lazım. Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok.
Yusuf dikecin silahı dedi: Onları ölçen tartılar var aslında ama yüz yağın belki farklı mı olur bilemedim şimdi. Genişletmek için tıkla... Vücut ilk olarak ödemi ve yağı yüzden atar. Genel olarak yağ oranı yüksekse zaten yüzde de epey yağ ve ödem vardır. Genel olarak yağ oranı düşürmesi lazım. Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yok.