Yüzdeki kaşıntı ve kızarıklık

For East Troop

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Merhaba. Bu sabahtan itibaren yüzüm kaşınmaya başladı, ben kaşıdıkça da kızardı tabii. Bunun nedeni ne olabilir? Her sabah sıcak-ılık suyla duş alıyorum, birkaç krem kullanıyorum, soğuğa maruz kalıyorum ve elektronik sigara kullanıyorum. Bunlar yapar mı, bunun geçmesi için ne yapmam gerekir?

Alerji olabilir. Alerjinizin olduğunu düşünüyor musunuz?

Şunu söyleyeyim ben. Duş, sigara ve soğuk çarpması yapmaz böyle. Kremler belki yapabilir. Ona da alerjiniz olması lazım ki kaşınsın. Pütürtü var mı peki?

Pek anladığım konular değil ancak bende de zaman zaman burnumda vs kızarıklıklar oluyor. Sürekli krem sürmenin iyi geleceğini zannetmiyorum, arada bir yüzünüzü yıkayıp nemlendirici krem sürebilirsiniz. Stres yapmadığım ve kaşımadığım sürece genelde belli olmayacak kadar düzeliyordu. En başta dediğim gibi üzerinde çok fazla araştırma yapmadım ama tecrübe ettiklerim bunlar.

Pütürtü yok fakat sivilce var, ben elimi değdikçe de daha belirginleşiyor sivilceler.
Şunu söyleyeyim ben. Duş, sigara ve soğuk çarpması yapmaz böyle. Kremler belki yapabilir. Ona da alerjiniz olması lazım ki kaşınsın. Pütürtü var mı peki?

Ayrıca son günlerde aşırı stresliyim.

Sakin olun hocam stres yapmazsanız kısa sürede düzelecektir. Bir derdiniz varsa anlatabilirsiniz
Ben her şeye streslenirim hocam, şu okul meretiyle para sıkıntıları ağır basıyor biraz

Annem bir sabun verdi, yüzüme hatır hutur sürdüm üstüne bir de fırça gibi bir şeyle yedirdim, yıkadım duruladım, üstüne bir de nemlendirici gibi bir şey sürdüm düzeltti gibi. Şu anlık çok hafif kaşınıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…