Yüzdeki kıllar nasıl alınır?

Drivefast

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 14 yaşındayım ama yüzümde rahatsız edici şekilde küçük küçük kıllar var. Bunları almam icin ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağda en basit ve garanti yol ama tahriş etme olasılığı çok yüksek. Cımbız ile teker teker çekebilirsin ama uğraşamam dersen jiletle al geç.

Keşke az olsa fazla ayrıca jilet yapmamın nedeni çevremdeki kişilerin "daha da çoğaltır ve kalınlaştırır."demesinden ötürü bende korkuyorum açıkçası.

Kardeşim berberine git ve sana güzelinden bir ağda yapsın. Jilet vurma.

30 yaşındayım bende ir zamanlar 14 yaşındaydım seni çok iyi anlıyorum çözüm basit kendine bir cımbız edin ama bu A101 şok BİM gibi yerlerden değil kaliteli bir tane edin her sabah kalktığında o cımbızla kıllarını çek ama her sabah bunu yap aksatma zamanla azalır jilet falan sakın kullanma.

Dümdüz bir tıraş makinesi al böyle sıfır kesenler var 3 kafalı oluyor. ben senin yaşlarındayken rahatsız oluyordum tıraş makinesi ile fazla çıkar vs. diye çakmakla yakıyordum, gerek yok zaten 2-3 sene sonra kalın çıkmaya başlayacak sen ne yaparsan yap.
bu tarz bak.
Ama bir kez kestiğin zaman düzenli olarak kesmen gerek unutma.

gerek yok abi o acıyı çekmesin boşuna zaten istese de istemese de çıkacak zamanla onlar.

Abi cımbızla sanki olacak iş değil gibi çünkü fazla var kenarlarda falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…