Yüzdeki kıllar nasıl alınır?

Jilete vur sıkıntı çıkmaz yalan o yazılanların hepsi berberine söylersen o da sana aynısını der ama 2 bıcaklı olanlardan kullan yoksa bi yerlerini kesersin.

Bir noktayı ilk kez aldıktan sonra siyah köklü sakallar çıkmaya başlıyor.
Kaynak: Ben.
Denerseniz göreceğinizi düşünüyorum zaten, sadece yüz içinde geçerli değil bu durum.

Ölü bir yapının kesildiğini ya da ne ile kesildiğini bilme ihtimali yok.

Öncelikle ustura öneriyorum lakin ustura kılları sıklaştırabilir. Tabii nasıl kullandığına bağlı. Eğer uzun zaman çıkmasın diyorsan ağda. Berbere gitmeye gerek yok A101, BİM gibi yerlerde tek kullanımlık ağdalar oluyor. Link de atabilirim. Tabii onda da markası önemli. Ağda cildin hassas ise kızarıklıklar ve sivilce yapabilir. En son önermediğim jilet. Eğer sakalım olsun diyorsan jilete vur. Kesinlikle kıllar kalınlaşır ayrıca jilet ile alırsan kıllar daha kısa sürede çıkar.

Link atar mısınız?

14 yaşında ustura kullanması bence hiç sağlıklı değil, jilet veya makineden ilerlemesi lazım.

Madem öyle dene gör; al eline jileti göğsünden göbeğine kadar düz çizgiye kendini tıraş et, sonuçları da 3 hafta sonra paylaş bizimle.

20 yaşında, Yozgatlı, gensel olarak kıllı bir bireyim. Her ay jiletle ya da makine ile bütün vücudumu alıyorum. Kıl bir tek sende yok merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…