Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 23 Aralık 2019 #21 @Gordon Freeman Haklısınız.
AslanOnbir Kilopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 962 Çözümler 6 23 Aralık 2019 #22 Gordon Freeman dedi: KVC çömeziyim şimdilik. Maalesef ki bazı doktorlar öyle ancak onlara da bir yandan hak veriyorum. Çok fazla hasta olması hem yoruyor hem de muayene süresini kısaltıyor. @Furkan_D Genişletmek için tıkla... Ne önerebilirsiniz krem olarak ?
Gordon Freeman dedi: KVC çömeziyim şimdilik. Maalesef ki bazı doktorlar öyle ancak onlara da bir yandan hak veriyorum. Çok fazla hasta olması hem yoruyor hem de muayene süresini kısaltıyor. @Furkan_D Genişletmek için tıkla... Ne önerebilirsiniz krem olarak ?
Gordon Freeman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 1.311 23 Aralık 2019 #23 İlaçlar reçeteli satılıyor. Bu yüzden size bir cildiye uzmanına görünmenizde fayda var dedim. Buradan direkt olarak ilaç önermem etik olmaz.
İlaçlar reçeteli satılıyor. Bu yüzden size bir cildiye uzmanına görünmenizde fayda var dedim. Buradan direkt olarak ilaç önermem etik olmaz.