Yüzdeki sivilcelerden nasıl kurtulunur?

• Konuyu başlatan tkn87
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 680
Selamünaleyküm arkadaşlar. Yaşım 16 yüzümde bayağı bir sivilce var. Sivilcelerim bir türlü geçmedi cildime hiç bakım yapmıyorum ne önerirsiniz? Nasıl bakım yapmalıyım? Hangi kremleri kullanmalıyım?
Bol su iç
Cips tarzi yagli abur cuburlardan uzak dur
Yuzunun temizligine dikkat et
Sebamed sabunu sür
Masturbasyon yapma

Cildiyeye git ilk önce krem falan verip geçmesini sağlıyor geçmez ise hap veriyor hapları alınca zaten kesin iyileşiyosun.
Cildiyeye gitmeden yapabileceğin şeylerde var tabii mesela buzun aknelere iyi geldiğini duyduğumdan beri her sabah buz sürüyorum ayrıca yağlı yemeklerde yeme.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Yaşım 16 yüzümde bayağı bir sivilce var. Sivilcelerim bir türlü geçmedi cildime hiç bakım yapmıyorum ne önerirsiniz? Nasıl bakım yapmalıyım? Hangi kremleri kullanmalıyım?
Fazla uğraşmadan geçirmek istiyorsanız, Roaccutane hap sorabilirsiniz. Kan testi yapıp verir yüksek ihtimal. Cilt kuruluğu gibi yan etkileri var, ona da dikkat edin.

Yüzüne gül suyu sürebilirsin yatmadan önce. Ve şu anda da kullandığım bir krem var işe yarıyor. Bıttım kremi. Sivilceleri kurutuyor.

Yüzüne gül suyu sürebilirsin yatmadan önce. Ve şu anda da kullandığım bir krem var işe yarıyor. Bıttım kremi. Sivilceleri kurutuyor.
Ve günde 2l+ su içebilirsin

Bol su iç.
Cips tarzi yagli abur cuburlardan uzak dur.
Yuzunun temizligine dikkat et.
Sebamed sabunu sür.
Masturbasyon yapma.

Masturbasyon sivilce yapmyıor diye biliyorum. Yanlış mıyım?

Aleykümselam, baktım kimse almamış selamını ben aliyim bari.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı