Yüzdeki Yarayı Gizlemek

çakmavaryasyon

Hectopat
Yer
Ordu/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Ben bir olay oldu yere düştüm, yüzümün yarısı resmen mahvoldu. Yarın da sözde okula gideceğim, eğer gizlemezsem rahatsızlık çıkaracaklar. Yarayı nasıl kamufle edeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elleşme yaraya. Hızlı hızlı iyileşsin. Sen de kendini kişisel farkındalık yönünde geliştirebilirsin. Ömür boyu bu tarz şeylerle yaşamak zorunda insanlar var. Benim de kaşım açılmıştı unide. Bir hafta yanak burun şiş ve mosmordu. Üstüne simetrik değildi.
Kimse seni sallamıyor merak etme. Özellikle bu günlerde herkes kendinin aynadaki aksiyle meşgul. Geçmiş olsun! Hadi bakalım.

Geçmiş olsun, yarayı kapatmaya uğraşmanı tavsiye etmem hem sağlıksız hem de beceremeyip daha çirkin bir hale getirirsen çok daha fazla dikkat çekersin. Yaranın daha hızlı iyileşmesi için bir doktora gidebilirsin.

Bende bir ara yere düşüp yanağımı yarmıştım, bende gizlemek için bir şeyler yaptım işaret parmağının 1/3'ü kadar izi kaldı, yapmayın. Yaklaşık 6 yıldır duruyor.

Sent from my SM-A510F using Technopat Sosyal mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…