C clkhkn33 Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 74 23 Şubat 2025 #1 Önden, sağdan. Soldan ve çapraz açılardan fotoğraflarımı yüklediğimde yüzüme yakışabilecek bir gözlük çerçevesi seçebilen bir yapay zeka uygulaması var mı?
Önden, sağdan. Soldan ve çapraz açılardan fotoğraflarımı yüklediğimde yüzüme yakışabilecek bir gözlük çerçevesi seçebilen bir yapay zeka uygulaması var mı?
Rassit Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 331 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Hocam yapay zeka bulamadım ancak internete "Sanal gözlük deneme" yazarsanız size yardımcı olacağını düşünüyorum. Çerçeve değiştirme, renk değiştirme vb. seçenekler var.
Hocam yapay zeka bulamadım ancak internete "Sanal gözlük deneme" yazarsanız size yardımcı olacağını düşünüyorum. Çerçeve değiştirme, renk değiştirme vb. seçenekler var.
C clkhkn33 Kilopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 74 23 Şubat 2025 #3 Rassit dedi: Hocam yapay zeka bulamadım ancak internete "Sanal gözlük deneme" yazarsanız size yardımcı olacağını düşünüyorum. Çerçeve değiştirme, renk değiştirme vb. seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Rassit dedi: Hocam yapay zeka bulamadım ancak internete "Sanal gözlük deneme" yazarsanız size yardımcı olacağını düşünüyorum. Çerçeve değiştirme, renk değiştirme vb. seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam