Olması gerekenden biraz düşük bir kilom var. Bu yüzden kilo kaybetmeden yağımı azaltmak istiyorum. Göbeğim biraz şiş, büyük ihtimalle yağ yüzünden. Spor salonlarına da gitmeyi pek istemiyorum. Yüzme kursuna gitsem bu yağ azalır mı?
Olması gerekenden biraz düşük bir kilom var. Bu yüzden kilo kaybetmeden yağımı azaltmak istiyorum. Göbeğim biraz şiş, büyük ihtimalle yağ yüzünden. Spor salonlarına da gitmeyi pek istemiyorum. Yüzme kursuna gitsem bu yağ azalır mı?
Daha fazla zayıflatmaz değil mi? Benim kilom 54, boyum 169.Evet azaltırsın. Benim kilom 81'di 1 aydır günde en az 1 saat yüzüyorum. Biraz da yediğime dikkat ederek karın çevremden verdim 74kg kadar indi her gün 200gr yağdan gidiyor.
Samsung W4 de yağ ölçümü var. 1600 kalori günlük vücuduma enerji harcıyor 1 saat denizde yüzmek 600 toplamda 2400KALOri yapar 1400KALOri yersen 1000ACIK yaparsan yağdan 200gr civarı gider. Ama yediklerinde ekmek şeker olmasın. Yeşillik yoğurt et yumurta ve bol su olsun. Yeteri kadar protein almazsan kastan da zayıflarsın.
Daha fazla zayıflatmaz değil mi? Benim kilom 54, boyum 169.
Sadece karnımda yok ama şişkinlik. Diğer bölgelerimde de var az da olsa. Ayrıca alerji testi de yaptırmıştım, alerjim çıktı ama alerji diğer bölgelerde de şişkinlik yapar mı bilmiyrum.3 4 gün sonra kilo vermen duruyor vücut bir bocalıyor 3 gün aynı kg kalıyorsun. Sonra düşmeye başlıyor. Kilon azalmazsa hevesin kırılmasın. Metabolizman kendini adapte ediyor. Ekmek yeme deme sebebim de karbonhidrat yemezsen açlık olmuyor kan şekerin birden fırlamıyor. Az bir şey yesen bile gün sonuna kadar tok oluyorsun. Bir de vitamin al her gün 1 tablet.
Nasıl göbek var. 54 kg da. İlginç 70 kadar hatta 73 olmaması gerek. Yüzünce her yerdeki yağları yakıyor. Bende daha çok göbekte olunca orası eridi. Biraz da yüzüm zayıfladı. Vücudumun diğer yerleri aynı kaldı. Ama senin mekik çekmen daha iyi sonuç getirebilir.
Sana bir tavsiye vereyim. Gıdaya hassaslığın varsa o da şişkinlik yapar. Misal süt gibi. RC farma newvit probiyotik 30 kapsül al 3 kapsül atsan yeter. Bu bağırsak florasını destekleler. Sindirime yardımcı olur.
Rc Farma Newvit Probiyotik 30 Kapsül
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.