Uzun vadede bir nebze de olsa uzatır. Genel olarak omuz kaslarını geliştiren bir spor ancak vücuttaki tüm kasları çalıştırıyor, faydalı bir spor boş zamanınız oldukça yüzmeye gidin derim.
Boy, genetiğiniz el veriyorsa uzayabilir. Tahmin etmemiz zor ama büyüme hormonu aktifken (aç karna) karanlık odada deliksiz uyku uyursanız, sağlıklı beslenirseniz, direnç egzersizleri yapar sağlıklı beslenirseniz uzama ihtimaliniz daha yüksek.
Benim yaş 16, 14 yaşındayken boyum 161 falandı, şu an 177. Ergenliğe daha girmediysen merak etme uzarsın. Yüzmenin de 3 ayda boya katkısı olacağını sanmam ama daha fit durursun git yine de.
Benim yaş 16, 14 yaşındayken boyum 161 falandı, şu an 177. ergenliğe daha girmediysen merak etme uzarsın. Yüzmenin de 3 ayda boya katkısı olacağını sanmam ama daha fit durursun git yine de.
Ergenliğe girdim 2021 de örneğin 2021 Haziran da boyum 1.58'di şimdi ise 1.63 tam 12 ay da sadece 5cm uzadım bir ergenliğe göre çok az. Akraba boyu da senin boyun gibi 1.77 1.80 arası.
Boy, genetiğiniz el veriyorsa uzayabilir. Tahmin etmemiz zor ama büyüme hormonu aktifken (aç karna) karanlık odada deliksiz uyku uyursanız, sağlıklı beslenirseniz, direnç egzersizleri yapar sağlıklı beslenirseniz uzama ihtimaliniz daha yüksek.
Bende bir zamanlar öyleydim hatırlıyorum 7.sınıfta boyun 1.67 idi o zamanlar sadece baskete gidiyordum sonra yaz tatilinde de hem yüzme hem basketbol başlamıştım bunu böyle 4 yıl devam ettirdim ve sağlıklı beslenerek tabii ki ama ve boyum anormal bir biçimde uzamıştı kesinlikle hem basket hem de yüzmeye gidin derim.
Bende bir zamanlar öyleydim hatırlıyorum 7.sınıfta boyun 1.67 idi o zamanlar sadece baskete gidiyordum sonra yaz tatilinde de hem yüzme hem basketbol başlamıştım bunu böyle 4 yıl devam ettirdim ve sağlıklı beslenerek tabii ki ama ve boyum anormal bir biçimde uzamıştı kesinlikle hem basket hem de yüzmeye gidin derim.