KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.606 Makaleler 1 Çözümler 16 Dün 17:18 #1 Yüzüklerin Efendisi izlemek istiyorum ancak dizisi falan da varmış galiba. Filmlerin izleme sırasını biliyorum ancak bu dizi önemli mi hikaye açısından? İzlemesem de olur mu?
Yüzüklerin Efendisi izlemek istiyorum ancak dizisi falan da varmış galiba. Filmlerin izleme sırasını biliyorum ancak bu dizi önemli mi hikaye açısından? İzlemesem de olur mu?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.389 Çözümler 44 Yer Menzoberranzan Dün 17:21 #2 Yapma derim. Yüzüklerin Efendisi dizisi demek bile hakaret sayılır.
Spidermangibiyim Picopat Katılım 3 Eylül 2025 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:21 #3 Kesinlikle.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.606 Makaleler 1 Çözümler 16 Dün 18:27 #4 Physchopath dedi: Yapma derim. Yüzüklerin Efendisi dizisi demek bile hakaret sayılır. Genişletmek için tıkla... O kadar mı hocam Prime Video'da görmüştüm sanırım o yüzden aklıma takıldı. Ben filmleri izleyeyim yeter o zaman.
Physchopath dedi: Yapma derim. Yüzüklerin Efendisi dizisi demek bile hakaret sayılır. Genişletmek için tıkla... O kadar mı hocam Prime Video'da görmüştüm sanırım o yüzden aklıma takıldı. Ben filmleri izleyeyim yeter o zaman.
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hava Subayı adayı Dün 18:28 #5 İzlenir.