Çözüldü Yüzüklerin Efendisi hikayesini anlamak için izleme sırası nasıl olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Huseyin Korkmaz

Centipat
Daha fazla  
Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi olarak iki serisi var bildiğim yanlış değilsem. İzlemeye karar verdim fakat 6 filmi olduğu için öncelikle hikayeyi iyi anlamak için hangi sırayla izlemem gerektiğini buradan sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hobbit 1-2-3 sonra LOTR 1-2-3. Hobbit filmleri bana göre çok iyi yapımlar değiller fakat izlenebilir, izlemek istemiyorsanız kitabini da okuyabilirsiniz kitabı çok daha iyi.

1980'lerdeki filmleri de vardı çok eski, onda ne anlatıyor bilmiyorum izlemedim.
Hobbit 1-2-3 sonra LOTR 1-2-3. Hobbit filmleri bana göre çok iyi yapımlar değiller fakat izlenebilir, izlemek istemiyorsanız kitabini da okuyabilirsiniz kitabı çok daha iyi.

1980'lerdeki filmleri de vardı çok eski, onda ne anlatıyor bilmiyorum izlemedim.

Teşekkür ederim. Hobbit'ten başlayacağım bugün o halde. LOTR için dayanırım.

Teşekkür ederim. Hobbit'ten başlayacağım bugün o halde. LOTR için dayanırım.

Yani kitabını okuduktan sonra filmini izlemek bana hiç güzel gelmemişti. 3 filmlik bir kitap değildi kesinlikle, son Hobbit filmi güzel gerçi bir iki sahnesi falan. Iyi seyirler size güzel seridir tamamı. Evreni seviyorsanız kitaplarını mutlaka okuyun, çok fazla şey var çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı