M memetp Picopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2024 #1 Merhaba, yıllar önce izlemiştim hiç hatırlamıyorum filmi. Sırasıyla nereden başlamalıyım? Sıralayabilir misiniz ve spoiler vermeden filmi daha iyi anlamam için anlatabilir misiniz? İşte bu kim neye yarıyor falan. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2024
Merhaba, yıllar önce izlemiştim hiç hatırlamıyorum filmi. Sırasıyla nereden başlamalıyım? Sıralayabilir misiniz ve spoiler vermeden filmi daha iyi anlamam için anlatabilir misiniz? İşte bu kim neye yarıyor falan.
Çözüm armas 7 Ekim 2024 Kronolojik olarak aşağıdaki gibi: Hobbit Beklenmedik Yolculuk Hobbit Smaug'un Viranesi Hobbit Beş Ordunun Savaşı Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği Yüzüklerin Efendisi İki Kule Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü
Kronolojik olarak aşağıdaki gibi: Hobbit Beklenmedik Yolculuk Hobbit Smaug'un Viranesi Hobbit Beş Ordunun Savaşı Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği Yüzüklerin Efendisi İki Kule Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 7 Ekim 2024 #2 Kronolojik olarak aşağıdaki gibi: Hobbit Beklenmedik Yolculuk Hobbit Smaug'un Viranesi Hobbit Beş Ordunun Savaşı Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği Yüzüklerin Efendisi İki Kule Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü Artı 0 Eksi Çözüm
Kronolojik olarak aşağıdaki gibi: Hobbit Beklenmedik Yolculuk Hobbit Smaug'un Viranesi Hobbit Beş Ordunun Savaşı Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği Yüzüklerin Efendisi İki Kule Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü