Teşekkürler pişman olacağımı sanmıyorum karantina boyunca harry potter izleyip kitaplarını okudum bu film serisinin daha güzel olduğunu söylüyorlar bakalım nasıl olacak gelip yorumumu paylaşırım. İyi akşamlar.
Sauron, herkesten korkuyordu zaten. Tıfıldı o zamanlar. Melkor, Fingolfin'in soyundan çok çekiniyordu ki kehanetlerin etkisi vardı. Ama gerçek korkusu diyorsak: Thorondor, açık ara öndedir.
Sauron, herkesten korkuyordu zaten. Tıfıldı o zamanlar. Melkor, Fingolfin'in soyundan çok çekiniyordu ki kehanetlerin etkisi vardı. Ama gerçek korkusu diyorsak: Thorondor, açık ara öndedir.
Turgon'u da unutmayalım. Sayısız Gözyaşı Savaşı'nda -sanırım bu savaştı- Gondolin'den endişeleniyor ve korkuyordu. Bu arada bir kartal değildir bence en büyük korkusu. Kitapta hatırlamıyorum Thorondor hakkındaki korkularını.
Turgon, Fingolfin'in oğlu zaten. Dediğim gibi onun soyundan çekincesi vardı. Thorondor'u kartal gibi düşünmemeniz lazım. Savaşlarda ya da kritik anlarda o, torunları çok önemli rol oynamışlardır.