2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 1 Aralık 2021 #31 Lotr ve Tolkien iyi hos ama okurken cok daha fazla eglendigim ve begendiklerimden aklima ilk gelenler: Patrick Rothfuss (Kingkiller Chronicle) Brandon Sanderson (Stormlight Archive ve Mistborn serisi) Robin Hobb (Farseer Trilogy) Robert Jordan
Lotr ve Tolkien iyi hos ama okurken cok daha fazla eglendigim ve begendiklerimden aklima ilk gelenler: Patrick Rothfuss (Kingkiller Chronicle) Brandon Sanderson (Stormlight Archive ve Mistborn serisi) Robin Hobb (Farseer Trilogy) Robert Jordan
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 1 Aralık 2021 #32 221420 dedi: Lotr ve Tolkien iyi hos ama okurken cok daha fazla eglendigim ve begendiklerimden aklima ilk gelenler: Patrick Rothfuss (Kingkiller Chronicle) Brandon Sanderson (Stormlight Archive ve Mistborn serisi) Robin Hobb (Farseer Trilogy) Robert Jordan Genişletmek için tıkla... Robert Jordan ve Brandon Sanderson'un kitap serileri çok iyi ya. Hikaye akışlarını, olay örgülerini vesaire çok beğeniyorum bu yazarların.
221420 dedi: Lotr ve Tolkien iyi hos ama okurken cok daha fazla eglendigim ve begendiklerimden aklima ilk gelenler: Patrick Rothfuss (Kingkiller Chronicle) Brandon Sanderson (Stormlight Archive ve Mistborn serisi) Robin Hobb (Farseer Trilogy) Robert Jordan Genişletmek için tıkla... Robert Jordan ve Brandon Sanderson'un kitap serileri çok iyi ya. Hikaye akışlarını, olay örgülerini vesaire çok beğeniyorum bu yazarların.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 1 Aralık 2021 #33 Fikrini belirten herkese teşekkürler aslında en iyiden kastım evren genişliği emek zekice yazılması tarzı şeylerdi onun dışında herkesin zevki farklıdır.
Fikrini belirten herkese teşekkürler aslında en iyiden kastım evren genişliği emek zekice yazılması tarzı şeylerdi onun dışında herkesin zevki farklıdır.