Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 1 Nisan 2022 #1 Normalde 160-200 TL arası fiyatı var, şu an 128 TL. Sepeti 150 TL'ye tamamlayıp BAHAR40 kodunu kullanarak yeni bir hesap ile satın alırsanız 110 TL'ye alabilirsiniz. Yüzüklerin Efendisi: (1-2-3 Cilt) Yüzük Kardeşliği - İki Kule - Kralın Dönüşü Yüzüklerin Efendisi: (1-2-3 Cilt) Yüzük Kardeşliği - İki Kule - Kralın Dönüşü : J.R.R. Tolkien, Çiğdem Erkal İpek: Amazon.com.tr: Kitap
Normalde 160-200 TL arası fiyatı var, şu an 128 TL. Sepeti 150 TL'ye tamamlayıp BAHAR40 kodunu kullanarak yeni bir hesap ile satın alırsanız 110 TL'ye alabilirsiniz. Yüzüklerin Efendisi: (1-2-3 Cilt) Yüzük Kardeşliği - İki Kule - Kralın Dönüşü Yüzüklerin Efendisi: (1-2-3 Cilt) Yüzük Kardeşliği - İki Kule - Kralın Dönüşü : J.R.R. Tolkien, Çiğdem Erkal İpek: Amazon.com.tr: Kitap
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.570 Makaleler 1 Çözümler 19 1 Nisan 2022 #2 Arkadaşlar yalnız kitap 1300 sayfa, okurken biraz problem yaşayabilirsiniz ağırlığından ötürü
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 1 Nisan 2022 #3 Yunus Emre Gürbüz dedi: Arkadaşlar yalnız kitap 1300 sayfa, okurken biraz problem yaşayabilirsiniz ağırlığından ötürü Genişletmek için tıkla... İki kere bitirdim. İçinde kayboluyorsun.
Yunus Emre Gürbüz dedi: Arkadaşlar yalnız kitap 1300 sayfa, okurken biraz problem yaşayabilirsiniz ağırlığından ötürü Genişletmek için tıkla... İki kere bitirdim. İçinde kayboluyorsun.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 1 Nisan 2022 #4 Tavsiye ederim çok güzel bir kitap 1300 sayfa olduğu için içinde aşırı detaylar var ben okurken çok zevk aldım.
Tavsiye ederim çok güzel bir kitap 1300 sayfa olduğu için içinde aşırı detaylar var ben okurken çok zevk aldım.
Heir of Isildur Decipat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 1 Nisan 2022 #5 Daha çok koleksiyon yapanları ilgilendiren bir kitap. Bir tuğladan daha ağır ve kalın olduğu için yatarken falan okumak imkansız.
Daha çok koleksiyon yapanları ilgilendiren bir kitap. Bir tuğladan daha ağır ve kalın olduğu için yatarken falan okumak imkansız.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 1 Nisan 2022 #6 Heir of Isildur dedi: Daha çok koleksiyon yapanları ilgilendiren bir kitap. Bir tuğladan daha ağır ve kalın olduğu için yatarken falan okumak imkansız. Genişletmek için tıkla... Aslında gayet okunuyor, hemen hemen aynı kalınlıktaki kitapları okumuşluğum var yatarak. Göğsünüze falan dayayın kitabı yeterli.
Heir of Isildur dedi: Daha çok koleksiyon yapanları ilgilendiren bir kitap. Bir tuğladan daha ağır ve kalın olduğu için yatarken falan okumak imkansız. Genişletmek için tıkla... Aslında gayet okunuyor, hemen hemen aynı kalınlıktaki kitapları okumuşluğum var yatarak. Göğsünüze falan dayayın kitabı yeterli.
8 88602 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 3.334 Makaleler 6 Çözümler 7 1 Nisan 2022 #7 Elan Morin Tedronai dedi: Aslında gayet okunuyor, hemen hemen aynı kalınlıktaki kitapları okumuşluğum var yatarak. Göğsünüze falan dayayın kitabı yeterli. Genişletmek için tıkla... Akciğer sönmesi hastaneye gitmek için gayet yeterli bir neden hocam. Teşekkürler, artık bunu yaparak istediğim zaman hastaneye gidip rapor alabilirim. İşimi sevmiyorum zaten.
Elan Morin Tedronai dedi: Aslında gayet okunuyor, hemen hemen aynı kalınlıktaki kitapları okumuşluğum var yatarak. Göğsünüze falan dayayın kitabı yeterli. Genişletmek için tıkla... Akciğer sönmesi hastaneye gitmek için gayet yeterli bir neden hocam. Teşekkürler, artık bunu yaparak istediğim zaman hastaneye gidip rapor alabilirim. İşimi sevmiyorum zaten.
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.520 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #8 Bende olmasa düşünmeden alırdım. Kayıp Öyküler 2 kitabını 3 yıldır arıyorum böyle denk gelse artık 1 tane de kesmez 2 tane alacağım.
Bende olmasa düşünmeden alırdım. Kayıp Öyküler 2 kitabını 3 yıldır arıyorum böyle denk gelse artık 1 tane de kesmez 2 tane alacağım.
Oberstleutnant Megapat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 919 Makaleler 3 Yer İstanbul 1 Nisan 2022 #9 2 tanesini 100 TL'ye almıştım. Hey gidi günler hey...
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.658 Çözümler 1 Yer Ankara 21 Nisan 2022 #10 Bahar indirimi ile bir test kitabı + bunu 110 TL'ye aldım.