Yüzüklerin Efendisi yüzüğünü nereden alabilirim?

Yasin Temel

Centipat
Yüzüğü nereden alabilirim? Alanlar varsa nereden aldıklarını söylerlerse çok güzel olur.

Vay vay vay vay gelmiş geçmiş en iyi film serisi (gelecekte de) ve yüzüğünü alacak kardeşimiz. Benim bile canım çekti cüzdandan Enpara kartı hazırlıyordum almak için. Vallahi iyi denk geldi bu konu o kadar kitaplarını aldık okuduk yüzüğü unuttuk. Hemen Amazon'dan bakayım...

Yoktur dünyada eşi benzeri bir yapıt. İmzama tıklayın ilk 10 saniye... Nasıl bir şeydir bu ya.

Aldığım yeri tam hatırlamıyorum ama Forbest'ti galiba. 1 sene önce 5-10 ₺'ye almıştım. 7-8 ay kullandım hiç renk atması falan olmadı. Sonrasında yüzük kayboldu.

Aldığım yeri tam hatırlamıyorum ama Forbest'ti galiba. 1 sene önce 5-10 ₺'ye almıştım. 7-8 ay kullandım hiç renk atması falan olmadı. Sonrasında yüzük kayboldu.
Çünkü yüzük sahibine dönmek istiyor. Yüzük bulunmak istiyor.

Al işte. @Thermes aferin açtım izliyorum filmi tekrar. Olum getirmeyin gaza günlük dozu almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…