Yüzüm aşırı yağlanıyor

Yıkanırken sabun kullan.

Evet yüzün aşırı yağlanıyor. Forum kitlesinin yaş ortalaması 15 olduğu bir yerde bu sorunun kesin çözülür. Sakın doktora gitme. Burada tavsiye dinle.
Arkadaş burada çok aktif değil gibi duruyor yada yeni üye çünkü mesaj sayısı az. birde sana mı kaldı milletin konusuna karışmak? belki de doktora gidecek ama böyle bir imkanı varken buraya yazmak istedi belkide? sağlık konusu bu konular için var.

Yav sen ne anlatıyorsun. Verecekleri tavsiye üzerine kişinin üzerinde oluşacak sağlık problemlerinde sorumluluk kabul edecekler mi? Belki ciddi bir durumu var. Belki ciddi bir rahatsızlığı var. Millet boşuna mı cildiye uzmanı oluyor. Kimsenin konusuna karıştığım yok. Dilediğim yorumu saygısızlık yapmadan istediğim şekilde yazarım.

Yazarsın zaten de millet burda kesin osun busun demiyorum doktora git ama bende bu durumu yaşadım şunları yaptım diyor kişi için bu iyi bir durum ben burda çoğu sorunumu çözmüştüm bunu anlatıyorum işte dostum hayırlı geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…