Yüzümdeki sivilceyi nasıl giderebilirim?

egezztrk

Hectopat
Daha fazla  
Yüzümde fotoğraftaki gibi kabarık olmayan, ellediğimde dümdüz olan sivilceler var. Bu sivilceleri nasıl giderebilirim? (Sadece yanaklarımda var bu sivilceler, alnımda 1 tane var ve 14 yaşındayım.)

Sivilce krenmleri var ama çok fazla işe yaramıyorlar. Doğal yöntemler dışında benim tavsiye ettiğim yol beklemeniz ve yağlı yiyeceklerden kaçınmanız.

Cildiye veya Deri ve zührevi hastalıklarına randevu alıp doktora gözükmen en iyisi.

Aynı sorun bende de var her yolu denedim ama işe yaramadı saldım artık yağlı besinler yemesem bile orada öylece duruyorlar. Cildiye için randevu da alamıyorum dolu olduğu için.

Ablam ve ben bunu kullanıyoruz. Etkisini bir hafta içinde bile görebiliyorsun sabah ve gece yüze sürüp 5-10 dakika bekletip düzgünce kurularsan çok etkili oluyor. Tavsiye ettiğim arkadaşlarda etkilerini görmüştü ve beğenmişlerdi. Sivilcelerin kırmızılığını alıyor kısacası.

Sivilce kremleri var bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…