Y Yusuf Arda Sagin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Yukarı bak 2 16 Haziran'da Disney'de gösterime girecek diye gösteriyor ama yok. Bir gecikme olabilir mi?
Yukarı bak 2 16 Haziran'da Disney'de gösterime girecek diye gösteriyor ama yok. Bir gecikme olabilir mi?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.634 Çözümler 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 24 Haziran 2023 #2 Up/Yukarı Bak filminin devamı değil, Elemantal filminde ön gösterim yapacak Up filmindeki dedenin kısa filmi "Carl's Date" var. Kontrol et istersen.
Up/Yukarı Bak filminin devamı değil, Elemantal filminde ön gösterim yapacak Up filmindeki dedenin kısa filmi "Carl's Date" var. Kontrol et istersen.
5 520258 Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 1.534 Çözümler 13 24 Haziran 2023 #3 Yukarı bak 2 diye mi aratıyorsunuz öylerse filmin adı yukarı bak 2 değil sanırım ismi Dug Days: Carl’s Date
Yukarı bak 2 diye mi aratıyorsunuz öylerse filmin adı yukarı bak 2 değil sanırım ismi Dug Days: Carl’s Date
Y Yusuf Arda Sagin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #4 520258 dedi: Yukarı bak 2 diye mi aratıyorsunuz öylerse filmin adı yukarı bak 2 değil sanırım ismi. dug days: Carl's date Genişletmek için tıkla... Disney'de böyle arattım yine bulamadım. Mert Can Urcan dedi: Up/Yukarı Bak filminin devamı değil, Elemantal filminde ön gösterim yapacak Up filmindeki dedenin kısa filmi "Carl's Date" var. Kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... yani öyle bir film yok mu sadece elemantal filminde 15-20 dklık bir gösterim mi?
520258 dedi: Yukarı bak 2 diye mi aratıyorsunuz öylerse filmin adı yukarı bak 2 değil sanırım ismi. dug days: Carl's date Genişletmek için tıkla... Disney'de böyle arattım yine bulamadım. Mert Can Urcan dedi: Up/Yukarı Bak filminin devamı değil, Elemantal filminde ön gösterim yapacak Up filmindeki dedenin kısa filmi "Carl's Date" var. Kontrol et istersen. Genişletmek için tıkla... yani öyle bir film yok mu sadece elemantal filminde 15-20 dklık bir gösterim mi?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.634 Çözümler 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 24 Haziran 2023 #5 Yusuf Arda Sagin dedi: yani öyle bir film yok mu sadece elemantal filminde 15-20 dklık bir gösterim mi? Genişletmek için tıkla... Süresinden emin değilim, evet.
Yusuf Arda Sagin dedi: yani öyle bir film yok mu sadece elemantal filminde 15-20 dklık bir gösterim mi? Genişletmek için tıkla... Süresinden emin değilim, evet.
Y Yusuf Arda Sagin Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #6 Mert Can Urcan dedi: Süresinden emin değilim, evet. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.