Merhaba dostlarım, bir aralar bir site vardı, hala var ama ben adını unuttum. Bileniniz varsa lütfen bana yardımcı olsun. Siteyle ilgili hatırladığım tek şey şöyle bir kombinasyon uygulayınca bir easter egg gibi bir şey oluyordu. Kombinasyon: Yukarı, yukarı, aşağı, aşağı, sol, sağ, sol, sağ, B, A. Bazılarınız "E, Konami'nin kodu bu." diyebilir ama değil. Bir site vardı, orada böyle bir kombinasyon vardı.
Hayır gumball da değil, animeli bir site vardı o sitede bazı karakterler vardı bilgileri falan yazıyordu bu kombinasyonu yapınca da bilinmeyen tuhaf creepy bir karakter çıkıyordu o siteyi tekrar hatırlamaya çalışıyorum hatta geçmişe bakmayı da düşündüm ama CCleaner kullanıyorum yani geçmişim çoktan silindi acaba sen hatırlıyormusun?
Hayır gumball da değil, animeli bir site vardı o sitede bazı karakterler vardı bilgileri falan yazıyordu bu kombinasyonu yapınca da bilinmeyen tuhaf creepy bir karakter çıkıyordu o siteyi tekrar hatırlamaya çalışıyorum hatta geçmişe bakmayı da düşündüm ama CCleaner kullanıyorum yani geçmişim çoktan silindi acaba sen hatırlıyormusun?