Yuke Aesthetics'ten koçluk alınır mı?

DrUtain

Centipat
Daha fazla  
Tıp öğrencisiyim kendisinin videolarını bir süredir takip ediyorum. Hem hekim olup hem naturel devam ettirdiği için kendisini tercih etmeyi düşündüm ama doğru düzgün bir yorum bulamadım internette. Kendisinden koçluk alanlar varsa tavsiye ederler mi?

Sana ne vaadediyor? Uzaktan koçluk anladığım kadarıyla. O parayı verince ne kazanacaksın sen hesap et. Nerde tıp okuyorsun büyük şehirlerdeysen iyi salonlarda iyi hocalarla çalışabilirsin bu paraya. Birebir yüzyüze para vermek daha iyi bence Yuke veya başkası farketmez uzaktan sürekli video çekip atacakmısın ne yaptıgını. Bence devamlı sürdürmeyeceksin onu.
En azından düzgün bir salona git yaşadığın yerde senle birebir ilgilenecek. Antremanını iyi yaptıracak, Hareket formalarını düzeltecek, özel ders alabileceğin adamlara para ver. İşin içinde olan biri olarak bana gereksiz geliyor bu tür uzaktan koçluklar

Genel olarak antrenman planından çok beslenme kısmında sıkıntı çeken biriyim. Diyebilirsiniz ki bir diyetisyen ile görüşebilirsin. Doğru fakat genelde bu diyetisyenler sedanter yaşayan ve spordan kasıtları yürüyüş olan kişilere danışmanlık veriyorlar ya da supplement kullanımına karşı çok tepkili oluyorlar anlamadığım bir şekilde o yüzden aslında bu tarz tercih etmek istiyorum. Gittiğim salonda görmüş olduğum hocaların çoğu naturel fizik sınırlarının ötesinde duruyorlar o yüzden naturel bir gelişimi ne kadar iyi yönetirler bilmiyorum.

Birkaç ay önce ben de koçluk bakıyordum ama beraber spora gittiğim kişilerin, sağlam/bilindik insanlardan koçluk aldığını öğrenene kadar.
Tabii ki desteği oluyor, hiç bilginiz yoksa yol gösteriyor rehberlik yapıyor bu programlar ama asla parasını hak ettiğini düşünmüyorum.
Kendi vücudunu senden daha iyi tanıyan yok, hangi harekette nasıl hissediyorsun sen biliyorsun. Düzgün uyuyup, diyete sadık kaldığın her gün zaten ister istemez en kötü şekilde spor yapsan da gelişeceksin. Zamanla da kendini tanıyıp ona göre program oluşturursun.
Gerek araştırmalar gerek dediğim ''kendini tanıma'' sürecini bence çok daha iyi yönetir.
Son olarak diyet listesi için chatgpt öneririm. Ekteki gibi listeler hazırlanabiliyor. Supplement olarak da ilk olarak kan testi yapmalısınız.

Alınabilir. Ben koçluk hizmeti alacak olsam değerlendirebileceğim seçenekler arasına eklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…