Yuki GP2 vs SRK 125R

MehmetByzt

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 240 Ekran Kartı, i5 650 İşlemci
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, seneye ya da bu sene motor alacağım inşallah. Sizce hangisini almalıyım? RKS basmıyor diyorlar. Yuki'de parçası yok diyorlar. Ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle racing tercihim.

RKS basmıyor diyorlar.

125CC bir motosikletten ne kadar performans beklenir? Markası ne olursa olsun.

Yuki'de parçası yok diyorlar.

Genel olarak ülkemizin sorunu, Honda ve Bajaj dışında neredeyse tüm markalar aynı kaderi paylaşıyor, Çinlilerde durum daha da vahim. Tüm Çinlilerde geçerli kısaca.

Ne düşünüyorsunuz?

Önermiyoum. Çin malı motosiklet mümkün olduğunca uzak durun. Almayın gerekirse hayallerinizi, hedeflerinizi erteleyin paranızı biriktirin iyi bir şey alın, sözüm herkese diğer okurlar içinde. Parça sorunu ayrı, servis sorunu ayrı, kalite sorunu ayrı.

Kesinlikle racing tercihim.

İşte bazen maalesef gönül çok şey istiyor fakat duygulardan ziyade akla mantığa uygun olanı seçmek lazım. Bugün racing demeylim çünkü racing demek bambaşka bir boyut o görünümde olan diyelim ülkemizde kaliteli model sayısı çok az, onlarda 250CC motosikletlerden daha pahalı. İşte o sebeple kısıtlı bütçelerde fiyat performans olarak ki o tabire de kılım, fiyatına göre iyi özellikler sunan nispeten kaliteli diyelim bunlara yönelmek lazım. İşte nedir senin gibi gençler adına konuşuyorum, TVS Raider olabilir, bütçe daha fazla ise SYM NHX125 olabilir ki SYM NHX125 gerçekten çok kaliteli, sağlam ve donanımlı bir motosiklet. Önerim bunlar olacak, dediğim gibi duygunun değil mantığın dediğine yönelmek zorundasın, para zor kazanılıyor, kimse problem çeksin istemiyoruz.

Hocam TVS Raider da çok hoş duruyor şu anda baktım. Bu motor içinde söylediklerin geçerli mi? Ayrıca evet 125CC den hiçbir beklentim yok ama 90'dada tıkanmasın istiyorum. TVS Raider önceliğim olacak gibi.

Hocam TVS Raider da çok hoş duruyor şu anda baktım. Bu motor içinde söylediklerin geçerli mi? Ayrıca evet 125CC'den hiçbir beklentim yok ama 90'da da tıkanmasın istiyorum. TVS Raider önceliğim olacak gibi.

Geçerli değil. TVS ile Çin malı motorları kıyaslayamayız. Parçası boldur.

Arkadaşlar, seneye ya da bu sene motor alacağım inşallah. Sizce hangisini almalıyım? RKS basmıyor diyorlar. Yuki'de parçası yok diyorlar. Ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle racing tercihim.

Suzuki GSX-R125.

Cin markasi degil japon markasidir, motor cok saglam, top speed tatmin eder. Dis gorunusunu begenirseniz 125cc kategorisinde alinabilecek en iyi motor. Parcasi da var.
Hocam teşekkürler. Ama biraz pahalı gibi. 2. el alırsam nelere dikkat etmeliyim?

Hocam teşekkürler. Ama biraz pahalı gibi. 2. el alırsam nelere dikkat etmeliyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…