Yuki Hammer 2025 alınır mı?

Kronax19

Femtopat
Daha fazla  
İnternetten biraz araştırdım, çoğu kesim alma hiç iyi değil derken çoğu kesim al sorunsuz kullanıyorum diyor. Sizce alınır mı? Gerçekten bu konuda bilgili kişiler yazabilir mi?
2025 modelini bayiden 0 almayı düşünüyorum hem 50CC olup sigorta gibi dertleri olmadığı için hem de 50CC'de bu kadar güzel gözüken bir motor olmadığı için tercih ediyorum. İlk motorum olacak kendisi.

125 CC'ye yükselteceğim ayrıyeten.

Kabloları hemen aşınır tarzı yorumlar gördüm bunun için belki bir bantla kabloları koruyabilirim diye düşündüm.
500 bakımı ve 2000+ bakımlarında serviste ya da verdiğimiz ustada vidalara kablolara özellikle bakıtıp bir sorun oluşacağı zaman orada çözebilirim diye düşünüyorum.

500 km'den sonra lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum normal lastiği kötü yazmışlar.

Ailem de motora karşı olduğu için şu anda hem güzel gözüken hem de bir nebze olsun ikna edip aldırabileceğim türden bir motor boyum 178cm falan aşırı sırıtmaz altımda muhtemelen oyuncak gibi diyenler de olmuş orası ayrı motoru canlı canlı gördüm herhangi bir sıkıntı yaşamamış kullanan arkadaş yeni almış oda 500 km'deydi tam.

2025 modeli hakkında bilgisi olan kişiler beni biraz bilgilendirebilir mi alınır mı bu motor 87 bin TL'ye düz hesap 85'e motor önerilerine açığım.

Sigorta olmaması neden sana iyi bir şey gibi geliyor? Kaza yaparsan ne olucak? Hadi cebinde o kadar para var diyelim e yaya ile kaza yaparsan ne olucak ? Ne kadar tazminat kaç adet dosyadan tazminat ödemek zorunda kalıcağını biliyorsundur umarım. Hepside cebinden çıkıcak. Hastane masrafları olsun maddi manevi tazminat olsun. Çalışmadığı için sen onun maaşını ödemek olsun daha saymadığım bir sürü var. Ben kaza yapmam deme herkes kaza yapar. Senin sigortan karşı tarafı karşı tarafın sigortası seninkileri öder.

Motoru almadan daha ilk motorunu almadan 125cc yükselticem demişsin daha almadan bu kararı vermişsen sıkıntıya giriceksin ilerde.

Yukinin servisleri belli asla ilgilenmezler motorlarla. Senden aldıkları paraya bakarlar. 178 altında sırıtır. 189um ben msx e bindim bi süre nerdeyse hammer ile aynı boydalar. Benim boyum senden 10 cm kadar büyük olduğu için çok fazla sırıttı kamburdum hep. Sendede kambur olmasan bile sırıtıcaktır.

O bütçeye tvs bakabilirsin. Japonlar yok o bütçelere. Ns125 de bulunabilir.

doğru noktolara parmak basmışsın aslında sigorta olamasını tabiykide isterim en ufak bi sıkıntıda cebimden para ödeyip sıkıntıya girmek istemiyorum ama baktığım zaman 50cc ruhsatlı olup böyle olan başak bir motor yok ve naked tarzı motorlar ilgimi çekmiyor malesef

Kuba Race125 mesela alınabilir diye düşünüyorum kroniğini falan bilmem ama fiyat olarak uygun öğrenci olduğum içinde aşırı limitleri aşmadan birşeler almak istiyorum​

Aldığın motor Naked bir motor. 50cc olduğu için küçük sadece.

Attığın motor fiyat olarak gayet uygun o fiyatlara zaten muadil bir motor yok. Sorun çıkarsada yaptırır biner devam edersin. Sorun çıkarmaz diyenlere bakma illa çıkarıcaktır ama yaptırır devam edersin zaten aldığın motorun fiyatı belli beklentin belli.

Yoo zaten naked olduğunu biliyorum o manada dememiştim onu,ama internette araştırmalarıma göre bazı kanalalr elektrik aksamına bile 25 bin TL istendiğini falan söylemiş motor zaten 80k kullanan birileri olsa da yorum yapsa çok güzel olacak vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…