Yuki hammer 50 CC alınır mı?

zayreks

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, b ehliyetim var ve A1 ehliyet almakla uğraşmak istemediğim için 50 CC'lik bir motor almayı düşünüyorum. Yuki hammer 50 diye bir motoru beğendim; 125 CC'ye yükseltilerek teslim ediliyormuş ve ruhsatta 50 CC olarak gözüküyormuş. 125'e yükseltirsem çevirmelerde veya muayenede bir sıkıntı yaşar mıyım ve bu yükseltme işlemi legal mi? Not: Başka 50 CC'lik veya b ehliyetiyle kullanılabilen elektrikli motor önerilerine açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, b ehliyetim var ve A1 ehliyet almakla uğraşmak istemediğim için 50 CC'lik bir motor almayı düşünüyorum. Yuki hammer 50 diye bir motoru beğendim; 125 CC'ye yükseltilerek teslim ediliyormuş ve ruhsatta 50 CC olarak gözüküyormuş. 125'e yükseltirsem çevirmelerde veya muayenede bir sıkıntı yaşar mıyım ve bu yükseltme işlemi legal mi? Not: Başka 50 CC'lik veya b ehliyetiyle kullanılabilen elektrikli motor önerilerine açığım.

Hocam b ehliyetin varsa 125CC'ye kadar motosiklet sürebiliyorsun.

Bunun dışında sorduğun şeyler legal değil motorda yaptırdığın değişikliklerin ruhsata işlemesi gerekiyor.

Bunun dışında sorduğun şeyler legal değil motorda yaptırdığın değişikliklerin ruhsata işlemesi gerekiyor.
Muayeneden geçmez muhtemelen.

Geçiyor reis kağıt üstünde yasak olsa da 50 CC kullanıcılarının %70'i 1 ya da 2 sene içinde CC yükseltme işlemini yaptırıyor kaldı ki fabrika yükseltme kitlerini motorun yanında veriyor.

Muayeneden geçmez muhtemelen.
ehliyetin 2 yıllık olması lazım benim daha alalı 2 ay olmadı o yüzden 50 cc şart hocam

Ehliyetin 2 yıllık olması lazım benim daha alalı 2 ay olmadı o yüzden 50 CC şart hocam.

Anladım hocam doğru diyorsunuz. Arkadaşlar muayeneden geçer demişler. Yani motorun yürürüne ve genel kondisyonuna baktıkları için geçiyor olabilir. Arkadaşın dediği gibi legal bir durum değil ancak anlaşılması oldukça zor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylı incelemesi var video sonunda alınır mı? Alınmaz mı karar vermenizde büyük yardımcı olur.

Yuki hammer güzel motor Honda msx ın Çin ve otomatik versiyonu diyebilirim kadran grenaj vs her şeyi çok benziyor deposuda büyük yani büyük dediğim cup gibi modellere göre 2.5 3 LT daha büyük olduğu için 3 4 günde depoyu doldurmanıza gerek kalmaz. Ama sakın Honda kalitesini beklemeyin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı