Yuki Hammer 50 vs Küba TK03

EnessArD

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben 50CC bir motor almak istiyorum ama Yuki Hammer 50 mi alsam yoksa Küba TK03 mü alsam bilemedim. Hangisi daha kaliteli?

Küba TK03 rahatlıkla 125CC yapılabiliyor, parça sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Küba olabilir.

Bir şey belirtmek isterim, 50CC motosikletler için ehliyet şartı var, b ehliyet gerekli. Eğer ehliyetsiz binerim falan diye düşünüyorsanız belirtmek istedim.

Yok B ehliyetim var.

1

Küba TK03 rahatlıkla 125CC yapılabiliyor, parça sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Küba olabilir.

Bir şey belirtmek isterim, 50CC motosikletler için ehliyet şartı var, b ehliyet gerekli. Eğer ehliyetsiz binerim falan diye düşünüyorsanız belirtmek istedim.

125CC tapmayı da düşünmüyorum zaten.

Yuki Hammer'e şahsen 41.000 TL vermem. MSX gibi iri olmasanız da altınız da ufacık kalacaktır. Ayrıca 50 CC'ye 41.000 TL vermek ne kadar akıllıca bir seçim bilemedim. TK03 genel olarak sıcak baktığım bir motosiklet değil ancak Hammer ile karşılaştırıldığın da çok daha güven veriyor. Artıları her ne kadar daha sonradan CC yükseltme adı altın da yapılan işlemleri önermesem de TK03 direkt olarak yanın da 125 CC yükseltme kitiyle gelmekte. Ayrıca boyut olarak Hammere göre daha geniş bir motosiklet. Ayrıca fotoğraflar da parça kalitesine bakıldığın da TK03 daha kaliteli gözükmekte. İkisinden birisi tercih edilecekse TK03 ancak Hammer alınabilecek bütçedeyseniz Drift L'de alabilirsiniz 41.700 TL'ye çok daha mantıklı bir seçim olacaktır Drift L.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı