Yuki Taro GP 2 alınır mı?

2023 model güzel bir motora benzese de yuki ismi kafamı karıştırıyor. Sizce bu fiyata alınır mı?
Direkt söylüyorum alınmaz. Kronik problem, cıvata düşürmeler, elektirik arızalar falan canını çok sıkar; yedek parça problemini söylemiyorum bile. Çinli markalar lisans vermeden kendisi gelse, güzel bir servis ve yedek parça ağı kursa alınır ama bu şekilde çok problem çıkarıyor. Mesela Loncin markası alınabilirdi ya da QJ, gerçi QJ geldi ama sistemi oturtamadı.

125cc hacimde alınabilecek en güzel motorlardan biri, yalnız ikisine de bakmadan RC200 veya 250'ye bakılabilir ya da Bajaj RS200'e. Çünkü RC125 her ne kadar mükemmel bir motor olsa da sonuçta hicim küçük ve biraz cansız olur.

Maalesef ehliyetim yetmiyor. Uzun yol yapacağım ceza yemek istemiyorum. 125 CC almalıyım.

Qj motor güzel 125 CC'lik racing bir motor getirmiş Türkiye'ye onun hakkında ne düşünüyorsunuz.

Qj motor güzel 125 CC'lik racing bir motor getirmiş Türkiye'ye onun hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bayi işini çözemedikçe alınmaz.
Ayrıca RC125 varken yüzüne dahi bakılmaz. Eğer A1 ehliyetiniz varsa RC125 güzel.

2023 model güzel bir motora benzese de yuki ismi kafamı karıştırıyor. Sizce bu fiyata alınır mı?

Şekil şemal olarak cezbediyor evet ama iş kalite, yedek parça ve servis ağı gibi alanlara girince cozlayacağını düşünüyorum. Hadi CF desek belki diyebiliriz ama yuki için aynısını diyemeceğim. 125 racing bana kalırsa almayın çünkü uzun yola gideceğinizi yazmışsınız. Naked olarak Japon olarak cb 125F, Hint olarak bajaj NS125 tvs Raider 125 bakmalısınız bana kalırsa.

Biraz geç olacak ama yazayım dedim motoru yuki üretmiyor mesela bu motor yurt dışında gladiator taro GP2 olarak geçiyor. Yuki sadece tedarik işini yapıyor.

yuki gp2 kawasaki tarafından desteklenen çok hacimli bir motordur aslında ama ehliyeti yetene 250 sr her türlü tercihtir fiyat bakımından aynılar

Yuki GP2 Kawasaki tarafından desteklenen çok hacimli bir motordur aslında ama ehliyeti yetene 250 sr her türlü tercihtir fiyat bakımından aynılar.

Kawasaki ve yuki mi çok hacim mi nereden duyuyorsunuzda millete anlatıyorsunuz bunları. Yuki GP2 kesinlikle alınmaz! İnternette 150 basıyor diye gençler bu motora yöneliyor düşmeyin bu tuzağa. Çin malı bir motor yukinin servis ağı rezalet yedek parçaya hiç girmiyorum bile o fiyata sıfır RTR200 veya 2. el RS200 NS200 alın en azından gerçekten 150 ile gidersiniz. Neyse size önerim Pulsar NS125 veya TVS Raider olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…