Efe223 Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Motoru almak istiyorum ama Çin malı olduğundan çok güvenemiyorum. Kullanan ya da bilen biri varsa bilgi verebilirse mutlu olurum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Motoru almak istiyorum ama Çin malı olduğundan çok güvenemiyorum. Kullanan ya da bilen biri varsa bilgi verebilirse mutlu olurum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 1 Temmuz 2024 #2 Birkaç incelemesini izledim beğeniliyor ama Çin malı işte, iki sene sonra parça bulamadıktan sonra istediği kadar güzel özellikleri olsun anlamı yok.
Birkaç incelemesini izledim beğeniliyor ama Çin malı işte, iki sene sonra parça bulamadıktan sonra istediği kadar güzel özellikleri olsun anlamı yok.
Efe223 Femtopat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 Emrecngz dedi: Birkaç incelemesini izledim beğeniliyor ama Çin malı işte, iki sene sonra parça bulamadıktan sonra istediği kadar güzel özellikleri olsun anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Parcası bulunuyor diyorlar.
Emrecngz dedi: Birkaç incelemesini izledim beğeniliyor ama Çin malı işte, iki sene sonra parça bulamadıktan sonra istediği kadar güzel özellikleri olsun anlamı yok. Genişletmek için tıkla... Parcası bulunuyor diyorlar.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 Geçen gün yolda gördüm egzoz sesi hiç güzel değildi hızlanmasını falan bilmiyorum ama Çin malları hep kafa yorar illa bir sıkıntısı çıkar göz önünde bulundurmak lazım.
Geçen gün yolda gördüm egzoz sesi hiç güzel değildi hızlanmasını falan bilmiyorum ama Çin malları hep kafa yorar illa bir sıkıntısı çıkar göz önünde bulundurmak lazım.