T tgyc Hectopat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #11 Bende chameleon varmis birkac ayariyla oynayip kurdum fakat masaustune geldikten sonra ne yapmam gerektigini bilmiyorum kextleri nereden bulacagim? Ve elimde hicbir sey yok. Pcyi kapattigimda sadece bios ekrani geliyor daha ileriye gidemiyorum. Usb takarsam ilerliyor
Bende chameleon varmis birkac ayariyla oynayip kurdum fakat masaustune geldikten sonra ne yapmam gerektigini bilmiyorum kextleri nereden bulacagim? Ve elimde hicbir sey yok. Pcyi kapattigimda sadece bios ekrani geliyor daha ileriye gidemiyorum. Usb takarsam ilerliyor
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #12 Multibeast indirip icinden " easybeast " şecerek yukleme yap. Bu , sisteminin kendi basına açılmasını sağlar. Gerekli boot komutlarını içeren dosyaları oluşturmanı Sağlar. Sonra yine multibeast icinden ses network vs sürücüleri yüklersin.
Multibeast indirip icinden " easybeast " şecerek yukleme yap. Bu , sisteminin kendi basına açılmasını sağlar. Gerekli boot komutlarını içeren dosyaları oluşturmanı Sağlar. Sonra yine multibeast icinden ses network vs sürücüleri yüklersin.