Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Yulafı nasıl/ne kadar yemeliyim günlük? Süt ile beraber yersem nasıl hazırlamalıyım?
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #2 Sütün içinde kuru meyve,ceviz fındıkla fln çok güzel oluyor
Bloodlinee Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 2.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #3 Kaşıkla.
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 Doyle dedi: Sütün içinde kuru meyve,ceviz fındıkla fln çok güzel oluyor Genişletmek için tıkla... Isıtmam gerekiyor mu sütü?
Doyle dedi: Sütün içinde kuru meyve,ceviz fındıkla fln çok güzel oluyor Genişletmek için tıkla... Isıtmam gerekiyor mu sütü?
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #5 Akşam bir kaba yulafı koy. Üstüne süt dök. Isteğe göre meyve, bitter çikolata da koyabilirsin. Ertesi gün sabah kalktığında dolaptan al ve kaşıkla. En mukemmel yulaf tarifidir. Hamzz dedi: Isıtmam gerekiyor mu sütü? Genişletmek için tıkla... Benim anlattigim sekilde yapacaksaniz hayir. Hemen sutu ya da suyu cekip sisecektir ve yumusacik olacaktir.
Akşam bir kaba yulafı koy. Üstüne süt dök. Isteğe göre meyve, bitter çikolata da koyabilirsin. Ertesi gün sabah kalktığında dolaptan al ve kaşıkla. En mukemmel yulaf tarifidir. Hamzz dedi: Isıtmam gerekiyor mu sütü? Genişletmek için tıkla... Benim anlattigim sekilde yapacaksaniz hayir. Hemen sutu ya da suyu cekip sisecektir ve yumusacik olacaktir.
phinXx Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 586 24 Haziran 2022 #6 Eskiden yerken aşağıdaki videodaki tarifteki gibi çikolatalı yapıyordum. Tadı muazzam oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eskiden yerken aşağıdaki videodaki tarifteki gibi çikolatalı yapıyordum. Tadı muazzam oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #7 Hamzz dedi: Isıtmam gerekiyor mu sütü? Genişletmek için tıkla... Ben ısıtmıyorum ama sen bilirsin,damal tadına göre değişir
Hamzz dedi: Isıtmam gerekiyor mu sütü? Genişletmek için tıkla... Ben ısıtmıyorum ama sen bilirsin,damal tadına göre değişir
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #8 Birde hangi yulafi kullaniyorsunuz?
Hamzz Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 2.706 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer 20 W 34th St, New York, NY 10001 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #9 Erennnimo dedi: Birde hangi yulafi kullaniyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Burch Yulaf Ezmesi.
Erennnimo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.075 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #10 Hamzz dedi: Burch Yulaf Ezmesi. Genişletmek için tıkla... Migors m life öneririm.