Yulaf sütle çiğ bir şekilde yenir mi?

Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram
Asus H410M-K
I3 10100-F
STRIX GTX 1050TI
TOSHIBA 1 TB HDD
WD 240 GB SSD
Meslek
Öğrenci
Selamlar, yulafı mısır gevreği gibi tabağa koyup sütle tüketebilir miyim? Ayrıca en güzel nasıl olur?
Şimdiden teşekkürler ve iyi geceler.

Selamlar, yulafı mısır gevreği gibi tabağa koyup sütle tüketebilir miyim? Ayrıca en güzel nasıl olur?
Tüketebilirsin, biraz çiğnemen gerekir at mamasını. Şeker, tarçın, bal, kuruyemiş veya kurutulmuş meyve ekleyebilirsin.

Su veya sütle kaynatabilirsin, gene bir şeyler ekler yersin veya kızartma yapabilirsin.

Bir gün önceden içme suyunda bekletip sabah süzüp yumurtayla karıştırıp omlet yapabilirsin.

Öyle yenmiyor mu zaten Başka şekilde yeniliyorsa hiç duymadım

Sütle güzel oluyor, biraz da muz ekleyebilirsin. Benim favorim direk su ile lapa şekilde tüketmek çoğu kişi beğenmese de ben seviyorum.

Ben genellikle yanına birşey ekleyeceksem ince öğütülmüş olandan alıp yanına kuru kayısı ve kuru üzüm ekliyorum. Onun dışında bir keresinde sıcak süt + çikolata aromalı protein tozu ile shake yapıp hafif soğumaya başlayınca yulafa dökmüş. Çikolatalı sütlü yulaf gibi birşey yapmıştım oda fena olmamıştı.

İnce öğütülmüş alırsan keyifle tüketebilirsin. Pişirerek yapılan puding gibi tarifler de var. Üşenirim dersen direkt sütle de yiyebilirsin, ben öyle tüketiyorum.

Yanına meyve falan yersen de güzel gider özellikle muz.

Herkese teşekkür ederim, yazdıklarınızı deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…