S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #11 Ben önce yoğurt ile yemeğe başladım, sonra bir dönem meyveli yulav aldım o da çok lezzetli. Sonra artık çerez gibi yoğurtsuz sade yulav yiyebiliyorum. Tamamen alışma ile ilgili bir şey.
Ben önce yoğurt ile yemeğe başladım, sonra bir dönem meyveli yulav aldım o da çok lezzetli. Sonra artık çerez gibi yoğurtsuz sade yulav yiyebiliyorum. Tamamen alışma ile ilgili bir şey.
6 652184 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 336 Çözümler 1 17 Ağustos 2023 #12 egmutku dedi: Az önce denedim oda muzlar bitince kötü oluyor ya Öyle deneyeceğim hocam babamda hep öyle dene diyor ama daha deneme fırsatım olmadı :d Genişletmek için tıkla... Hocam balı daya gitsin,gün içerisinde dışardan öyle aman aman şeker almıyorsanız sıkıntı yok.
egmutku dedi: Az önce denedim oda muzlar bitince kötü oluyor ya Öyle deneyeceğim hocam babamda hep öyle dene diyor ama daha deneme fırsatım olmadı :d Genişletmek için tıkla... Hocam balı daya gitsin,gün içerisinde dışardan öyle aman aman şeker almıyorsanız sıkıntı yok.
engoktasoglu Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 33 Çözümler 1 17 Ağustos 2023 #13 Hocam öğrendiğim iyi oldu ben de sabah arka kol çalışacağım.
egmutku Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Rog Strix G15 Ryzen 7 4800H Nvidia RTX 3050ti Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #14 652184 dedi: Hocam balı daya gitsin, gün içerisinde dışarıdan öyle aman aman şeker almıyorsanız sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Denerim hocam teşekkürler yine de.
652184 dedi: Hocam balı daya gitsin, gün içerisinde dışarıdan öyle aman aman şeker almıyorsanız sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Denerim hocam teşekkürler yine de.