M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çocuk kameraya yumruk attı ise... Devamında ne oldu acaba diye merak ediyor musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çocuk kameraya yumruk attı ise... Devamında ne oldu acaba diye merak ediyor musunuz?
Agony1 Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 1.217 Daha fazla Sistem Özellikleri 7800XT+13400F Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #2 Hocam dikkatli bir şekilde bakınca anladım ki, çocuk biraz sinirlenmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025 Artı 0 Eksi
KS KS M3rt0o Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 921 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 Agony1 dedi: Hocam dikkatli bir şekilde bakınca anladım ki, çocuk biraz sinirlenmiş. Genişletmek için tıkla... Biraz diyorsun Artı 0 Eksi
Agony1 dedi: Hocam dikkatli bir şekilde bakınca anladım ki, çocuk biraz sinirlenmiş. Genişletmek için tıkla... Biraz diyorsun