P problem çözen üstad Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 354 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #1 Hangisi daha iyidir? Bana söyleyiniz konuda belirttiğim gibi.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 28 Kasım 2021 #2 Yumurtayı ben ya tostun içinde ya sucuklu yumurta şeklinde yiyorum. Tek başına sevmiyorum.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #3 Tavuktan çıktığı gibi kabuğuyla beraber atın ağzınıza. Vitamini kabuğunda. Hem daha doğal ve organik.
Tavuktan çıktığı gibi kabuğuyla beraber atın ağzınıza. Vitamini kabuğunda. Hem daha doğal ve organik.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2021 #4 Eğer sade yiyeceksen ve damak zevkine uyuyorsa rafadan yemek daha faydalı diye biliyorum, çok pişirince sanırım yumurtanın proteinlerin yapısını bozuyor, neyin yanında yiyeceğiniz size bağlı .
Eğer sade yiyeceksen ve damak zevkine uyuyorsa rafadan yemek daha faydalı diye biliyorum, çok pişirince sanırım yumurtanın proteinlerin yapısını bozuyor, neyin yanında yiyeceğiniz size bağlı .
J JMSae Decapat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 425 Çözümler 6 28 Kasım 2021 #5 Rexie dedi: Tavuktan çıktığı gibi kabuğuyla beraber atın ağzınıza. Vitamini kabuğunda. Hem daha doğal ve organik. Genişletmek için tıkla... Elinizin değmemesi gerekiyor o zevki alabilmeniz için. Tavuğu elinizle havaya kaldırın ağzınızı açıp bekleyin.
Rexie dedi: Tavuktan çıktığı gibi kabuğuyla beraber atın ağzınıza. Vitamini kabuğunda. Hem daha doğal ve organik. Genişletmek için tıkla... Elinizin değmemesi gerekiyor o zevki alabilmeniz için. Tavuğu elinizle havaya kaldırın ağzınızı açıp bekleyin.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 28 Kasım 2021 #6 JMSae dedi: Elinizin değmemesi gerekiyor o zevki alabilmeniz için. Tavuğu elinizle havaya kaldırın ağzınızı açıp bekleyin. Genişletmek için tıkla... Yok direk tavuğun yumurta ürettiği bölümü ağzınıza bantlayın oradan direk dilinize düşsün taze taze hem kabuğuda vitaminli tabiiii.
JMSae dedi: Elinizin değmemesi gerekiyor o zevki alabilmeniz için. Tavuğu elinizle havaya kaldırın ağzınızı açıp bekleyin. Genişletmek için tıkla... Yok direk tavuğun yumurta ürettiği bölümü ağzınıza bantlayın oradan direk dilinize düşsün taze taze hem kabuğuda vitaminli tabiiii.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 28 Kasım 2021 #7 Rexie dedi: Tavuktan çıktığı gibi kabuğuyla beraber atın ağzınıza. Vitamini kabuğunda. Hem daha doğal ve organik. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir damak tadı böyle? İneğin memelerinden aldığı sütüde unutmamak gerek.
Rexie dedi: Tavuktan çıktığı gibi kabuğuyla beraber atın ağzınıza. Vitamini kabuğunda. Hem daha doğal ve organik. Genişletmek için tıkla... Bu nasıl bir damak tadı böyle? İneğin memelerinden aldığı sütüde unutmamak gerek.
Let it happen Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Çözümler 6 28 Kasım 2021 #8 İçindeki besin öğelerinden yararlanmak için 10 dakika kısık ateşte kaynatmak gerekiyor.
sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 28 Kasım 2021 #9 364809 dedi: Bu nasıl bir damak tadı böyle? İneğin memelerinden aldığı sütüde unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... İroni yapıyordur umarım
364809 dedi: Bu nasıl bir damak tadı böyle? İneğin memelerinden aldığı sütüde unutmamak gerek. Genişletmek için tıkla... İroni yapıyordur umarım
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 28 Kasım 2021 #10 Ben beyazını değil de sarısını yiyorum beyazı midemi bulandırıyor