clazz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 624 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #1 Selamlar, yumurtanın sarısını tüketmeye çalıştığım zaman iğreniyorum. Verebileceğiniz pişirme, sos önerisi var ise önerebilirsiniz.
Selamlar, yumurtanın sarısını tüketmeye çalıştığım zaman iğreniyorum. Verebileceğiniz pişirme, sos önerisi var ise önerebilirsiniz.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #2 clazz dedi: Selamlar, yumurtanın sarısını tüketmeye çalıştığım zaman iğreniyorum. Verebileceğiniz pişirme, sos önerisi var ise önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haşlanmış yumurtanın üstüne zeytin yağı veya sıvı yağ, üstüne pul biber, kekik, kimyon ve seviyorsanız başka şeylerde koyabilirsiniz. Ben haşlanmış yumurtayı sadece üstüne dediğim şeyleri koyunca yiyebiliyorum.
clazz dedi: Selamlar, yumurtanın sarısını tüketmeye çalıştığım zaman iğreniyorum. Verebileceğiniz pişirme, sos önerisi var ise önerebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Haşlanmış yumurtanın üstüne zeytin yağı veya sıvı yağ, üstüne pul biber, kekik, kimyon ve seviyorsanız başka şeylerde koyabilirsiniz. Ben haşlanmış yumurtayı sadece üstüne dediğim şeyleri koyunca yiyebiliyorum.