French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Trust qudos 900 aldım çok hoşuma gitti LED vs tasarım çok hoştu ancak Click'ler aşırı sert olduğu için iade ettim. G102 yumuşak mıdır? Veya çok yumuşak bir mouse önerir misiniz bana? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Arkadaşlar Trust qudos 900 aldım çok hoşuma gitti LED vs tasarım çok hoştu ancak Click'ler aşırı sert olduğu için iade ettim. G102 yumuşak mıdır? Veya çok yumuşak bir mouse önerir misiniz bana?
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 G102 Lightsync kullanıyorum, gayet rahat.
French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #3 Cangg dedi: G102 Lightsync kullanıyorum, gayet rahat. Genişletmek için tıkla... Ancak hareket teknolojisi optik değil lazermiş. Kötü değil mi optik Mouse'lar varken?
Cangg dedi: G102 Lightsync kullanıyorum, gayet rahat. Genişletmek için tıkla... Ancak hareket teknolojisi optik değil lazermiş. Kötü değil mi optik Mouse'lar varken?
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 French ArKaDaTa dedi: Ancak hareket teknolojisi optik değil lazermiş. Kötü değil mi optik Mouse'lar varken? Genişletmek için tıkla... Bana hiç kötü gelmedi. Belki FPS oyunlarında etkiliyordur bu yüzden hissetmemiş olabilirim.
French ArKaDaTa dedi: Ancak hareket teknolojisi optik değil lazermiş. Kötü değil mi optik Mouse'lar varken? Genişletmek için tıkla... Bana hiç kötü gelmedi. Belki FPS oyunlarında etkiliyordur bu yüzden hissetmemiş olabilirim.