alicnayddn Centipat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 395 8 Şubat 2021 #1 Oktay Sinanoğlunun bir konuşmasında bu sözü duydum. İnternetten aradım ama bilgi elde edemedim. Eğitim gibi meseleler mi acaba diye düşündüm. Bahsettiği video(25 saniye zaten izleyin) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlarınızı ve örneklerinizi merakla bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
Oktay Sinanoğlunun bir konuşmasında bu sözü duydum. İnternetten aradım ama bilgi elde edemedim. Eğitim gibi meseleler mi acaba diye düşündüm. Bahsettiği video(25 saniye zaten izleyin) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yorumlarınızı ve örneklerinizi merakla bekliyorum.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.589 Makaleler 3 Çözümler 66 8 Şubat 2021 #2 Milleti bir araya getiren değerlerin hatırlatılması, anlatılması minvalinde sanırım. Özünü kaybedersen, gayen de sapacaktır.
Milleti bir araya getiren değerlerin hatırlatılması, anlatılması minvalinde sanırım. Özünü kaybedersen, gayen de sapacaktır.