Yumuşak oyuncu koltuğu önerisi

yunusdw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ilk defa oyuncu koltuğu alacağım bu konuda yardıma ihtiyacım var. Son 10 senedir laptopta sırtüstü yatarak oyun oynadım ve o yüzden rahatlığa alıştım bayağı ama artık masaüstü topladım ve oyuncu koltuğuna ihtiyacım var. Böyle oturunca sert değil de yumuşak ve kaliteli dokusu olan bir koltuk istiyorum. Hawk Fab, zio fabric ve HP Omen citidial modellerini buldum. Bir de ofis sandelyesi tarzında IKEA markus var ama kolçakları ayarlanmıyor sanırım. Bu koltuklardan tecrübesi olan veya başka model önerebilecek birisi varsa çok iyi olur? Bütçe maksimum 10-11k.

Bu koltuk 14K ama taht gibi koltuk eğer başka yerde satılıyorsa kesinlikle bu koltuğu almanı öneririm.

Hawk Gaming Chair fab V4 kullanıyorum 8 ay oldu herhalde alalı gaytette memnunum kolçakları da sağa sola yukarı aşağı hareket ediyor bel yastığı kafa yastığıda mevcut.

Evet çok güzelmiş ama fiyatı bütçemi aşıyor maalesef.
@NYTMARE

Hawk Gaming Chair fab V4 kullanıyorum 8 ay oldu herhalde alalı gaytette memnunum kolçakları da sağa sola yukarı aşağı hareket ediyor bel yastığı kafa yastığıda mevcut.
Fab modellerde bel ve kafa yastığı için sert diyorlar senin tecrüben ne?

Bel yastığı yumuşak kafa yastığı hafiften sert başını yasladığında ağırlık hissetmezsin yakınlarında oyuncu koltukları satan yer varsa bir dene derim boy kiloda önemli koltuk seçiminde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…