Yumuşak saçlar için öneri istemişsin ama senin saçların sert?Saçlarımı uzatıyorum saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı gür ve sert. Clear Men ve pantene krem kullanıyorum Clear Men saçları sert yapıyor. Böyle yumuşacık yapan şampuan var mı önerebileceğiniz?
Dostum saçı yumuşak yapan demeye çalışmış.Yumuşak saçlar için öneri istemişsin ama senin saçların sert?
Şimdi hocam amacınız saçınızı yumuşatmak ise sadece şampuanla olabilmesi biraz zor bana göre(yani olabilir fakat benim saçlarım sadece şampuan kullanırken sertti şimdi ise oldukça yumuşak)Size şu şampuanı öneririm bu saçınızı yumuşatacaktır içinde argan yağı içeriyor:Saçlarımı uzatıyorum saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı gür ve sert. Clear Men ve pantene krem kullanıyorum Clear Men saçları sert yapıyor. Böyle yumuşacık yapan şampuan var mı önerebileceğiniz?
Clear Women Kiraz Çiçekli olan çok iyi iş çıakrmıştı bende (Erkeğim bu arada). Deneyebilirsiniz.Saçlarımı uzatıyorum saçlarım kıvırcığa yakın dalgalı gür ve sert. Clear Men ve pantene krem kullanıyorum Clear Men saçları sert yapıyor. Böyle yumuşacık yapan şampuan var mı önerebileceğiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.