Evet arkadaşlar saçım gayet yumuşak ve fırça tarak ile istediğim şekli verebiliyorum ama sorun bu şekli korumakta. Hemen bozuluyor şekli. Başımı şu ana kadar hep zeytinyağlı yeşil sabunla yıkardım ama artık olmuyor. Önerebileceğiniz bir şampuan var mı ? Ayrıca saç şekillendiricilerden de önerirseniz sevinirim ama sprey gibi sertleştiren veya parlatan bir şey olmaması tercihimdir.
Biraz internette araştırdım genel olarak osis wax önermişler. Aranızda kullanan tavsiye eden var mı ?
Benimki de çok yumuşak. Taramıyorum da, şekil de vermiyorum, dağınık ve biraz kısa. En iyisi o bence... Diğer türlü de jole vs. kullanabilirsin. Şampuanla alakası olup olmadığını bilmiyorum ve sanmıyorum da.
Wax iyidir, ancak bu tür deriyi havasız bırakan şeyler saç dökülmesine yol açıyor. Elinizle veya fön makinesi ile veebildiginiz kadar sekil verin kuklanmayın böyle şeyler.
Şekil verebiliyorum da saç çok yumuşak olduğu için bozuluyor birkaç saat sonra. Denerim belki wax bir süre. Bunun dışında siz hangi şampuanları kullanıyorsunuz ? Artık şampuana geçmek istiyorum sabunla olmuyor.
Sanırım şampuan olarak bunu deneyeceğim: CLEAR MEN HIZLI STIL 2'Sİ 1 ARADA ŞAMPUAN 650 ML
Wax da denemek istiyorum. Ama mat mı normal ( parlak ) almalıyım ? Çok fark eder mi ? Kullananlardan bekliyorum cevap.