F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Redragon K552 red Switch klavye kullanıyorum. Switch'leri çok sert geliyor. Klavyeyi değil de switcleri değiştirmek istiyorum. Bana yumuşak tuşlu Switch önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Redragon K552 red Switch klavye kullanıyorum. Switch'leri çok sert geliyor. Klavyeyi değil de switcleri değiştirmek istiyorum. Bana yumuşak tuşlu Switch önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
HacıArda Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 177 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2023 #2 Gamepower Warlock compact red Switch en uygun klavye.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 15 Şubat 2023 #3 HacıArda dedi: Gamepower Warlock compact red Switch en uygun klavye. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye aramıyorum. Elimde şu an klavye var. Sadece Switch'leri değiştirmek istiyorum. Moderatör arkadaş başlığı değiştirmiş. Klavye aramıyorum. Switch arıyorum.
HacıArda dedi: Gamepower Warlock compact red Switch en uygun klavye. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye aramıyorum. Elimde şu an klavye var. Sadece Switch'leri değiştirmek istiyorum. Moderatör arkadaş başlığı değiştirmiş. Klavye aramıyorum. Switch arıyorum.