kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 340 Çözümler 11 2 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar sürekli giyebileceğim rahat bir ayakkabı istiyorum. Bel fıtığım var o yüzden topuğa kadar ağrı vuruyor. Şu an Nike dunk kullanıyorum ve hiç memnun değilim tabanı çok sert yumuşak tabanlı güzel bir ayakkabı istiyorum. Görünüş olarak düz beyaz başka renk olmadan Nike airforce-dunk gibi ama içinin rahat olmasını istiyorum bütçem sınırsız önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar sürekli giyebileceğim rahat bir ayakkabı istiyorum. Bel fıtığım var o yüzden topuğa kadar ağrı vuruyor. Şu an Nike dunk kullanıyorum ve hiç memnun değilim tabanı çok sert yumuşak tabanlı güzel bir ayakkabı istiyorum. Görünüş olarak düz beyaz başka renk olmadan Nike airforce-dunk gibi ama içinin rahat olmasını istiyorum bütçem sınırsız önerilerinizi bekliyorum.
742795 Decipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 1.985 Çözümler 5 2 Haziran 2024 #2 Lumberjack kullanıyorum aşırı rahat. Taban alabilirsin ekstradan.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.545 Çözümler 18 Yer Reykjavik 2 Haziran 2024 #3 https://www.adidas.com.tr/tr/grand-court-cloudfoam-comfort-ayakkabi/GW9199.html Tabanı çok rahat kullandım önerebilirim fiyatıda gayet iyi.
https://www.adidas.com.tr/tr/grand-court-cloudfoam-comfort-ayakkabi/GW9199.html Tabanı çok rahat kullandım önerebilirim fiyatıda gayet iyi.
yiitsx Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 589 2 Haziran 2024 #4 Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com
Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com
kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 340 Çözümler 11 2 Haziran 2024 #5 yiitsx dedi: Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com Genişletmek için tıkla... Beyaz - airforce veya dunk tarzı hoşuma gidiyor daha çok ona benzer ama rahat ayakkabılar istiyorum.
yiitsx dedi: Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı Nike Air Max Plus Erkek Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade. www.nike.com Genişletmek için tıkla... Beyaz - airforce veya dunk tarzı hoşuma gidiyor daha çok ona benzer ama rahat ayakkabılar istiyorum.
yiitsx Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 589 2 Haziran 2024 #6 kinder dedi: Beyaz - airforce veya dunk tarzı hoşuma gidiyor daha çok ona benzer ama rahat ayakkabılar istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bulursan bana da haber et dostum, rahatlık arıyorsun ve sneaker modellerine bakıyorsun. İşin biraz zor.
kinder dedi: Beyaz - airforce veya dunk tarzı hoşuma gidiyor daha çok ona benzer ama rahat ayakkabılar istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bulursan bana da haber et dostum, rahatlık arıyorsun ve sneaker modellerine bakıyorsun. İşin biraz zor.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.988 Makaleler 1 Çözümler 28 2 Haziran 2024 #7 kinder dedi: Beyaz - airforce veya dunk tarzı hoşuma gidiyor daha çok ona benzer ama rahat ayakkabılar istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayakkabı yok dostum. Rahatlık istiyorsan Decathlon'un ayakkabılarına bak.
kinder dedi: Beyaz - airforce veya dunk tarzı hoşuma gidiyor daha çok ona benzer ama rahat ayakkabılar istiyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayakkabı yok dostum. Rahatlık istiyorsan Decathlon'un ayakkabılarına bak.
kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 340 Çözümler 11 5 Haziran 2024 #8 kwabs dedi: https://www.adidas.com.tr/tr/grand-court-cloudfoam-comfort-ayakkabi/GW9199.html Tabanı çok rahat kullandım önerebilirim fiyatı da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Ayakkabıyı aldım ve çok rahat teşekkür ederim hocam.
kwabs dedi: https://www.adidas.com.tr/tr/grand-court-cloudfoam-comfort-ayakkabi/GW9199.html Tabanı çok rahat kullandım önerebilirim fiyatı da gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Ayakkabıyı aldım ve çok rahat teşekkür ederim hocam.
sherkll Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Yer Adana 6 Haziran 2024 #9 kinder dedi: Ayakkabıyı aldım ve çok rahat teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... kaç numara aldınız hocam adidas kalıplarıyla aram yok da o yüzden soruyorum
kinder dedi: Ayakkabıyı aldım ve çok rahat teşekkür ederim hocam. Genişletmek için tıkla... kaç numara aldınız hocam adidas kalıplarıyla aram yok da o yüzden soruyorum
kinder Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 340 Çözümler 11 6 Haziran 2024 #10 sherkll dedi: Kaç numara aldınız hocam Adidas kalıplarıyla aram yok da o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde Adidas ve Nike kullanıcısıyım 43 numara aldım kendi ayak numaramı ve tam oturdu.
sherkll dedi: Kaç numara aldınız hocam Adidas kalıplarıyla aram yok da o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Normalde Adidas ve Nike kullanıcısıyım 43 numara aldım kendi ayak numaramı ve tam oturdu.