Yunanistan-Elis şehrindeki Andravida Hava Üssü’nden kalkan Yunan Hava Kuvvetlerine ait F-16D Blok 52+ savaş uçağı, kalkıştan kısa süre sonra kırıma uğradı.
Uçakta bulunan pilot zamanında uçağı bırakarak kurtulmuş. Uçak eğitim için kalkmış, henüz neden düştüğüne dair teknik bir bilgi yok.
Pandemiden dolayı kalifiyeli personel eksikliğinden veya gene pandemi sebepli moral bozukluğundan bunların uçakların bakımlarına yansıdığını düşünüyorum. Koral gibi fikirler ise en fazla komplo teorisi olabilir.
Pandemiden dolayı kalifiyeli personel eksikliğinden veya gene pandemi sebepli moral bozukluğundan bunların uçakların bakımlarına yansıdığını düşünüyorum.
Pandemiden dolayı kalifiyeli personel eksikliğinden veya gene pandemi sebepli moral bozukluğundan bunların uçakların bakımlarına yansıdığını düşünüyorum. Koral gibi fikirler ise en fazla komplo teorisi olabilir.
@B 52 Stratofortress, çok yanlış bir düşünce. Düşmanı hafife almamak gerek. Bir uçağın düşmesi direkt kimseyi kötü veya iyi yapmaz. Önce bir araştırılsın, sonra karar verilir. @T21, bir önceki sene de ABD'nin bir adet F-22'si ve F-35'i düşmüştü. Eğitim sırasında olan kazalardı yanlış hatırlamıyorsam.